自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

tsellen 發表於 18-12-10 16:18
我仲以為係黑黑實實後生靚仔既游水教練..
佢咁既款真係

我都係⋯⋯⋯⋯
不過樣都算⋯⋯最慘係勁冇品又變態

一問原來佢好黑人憎架
真係似住自己係泳會教總女婿,佢仲要給左婚3年多詐,收埋個小3都成年,仲一路有叫雞
比佢再教落去點算,佢成日話遲早個位佢坐

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

教練既私生活我都唔想理,不過佢好似未食過女咁,咩都岩?好恐怖

最慘全家包容,真係出事了,邊個負責
http://www.uwants.com/attachments/day_071009/20071009_ac433c37df94829a0fffH86bsiiFClBw.gif

侯爵府

牛年勳章

樓主講來講去最具體都係講小三同食女事件,口口聲聲話提家長小心選擇,偏偏講人性僻好就毫無具體事件,但又提到咩受害人,而家到底呢位教練對女學生做過啲咩先?你唔講,只講食女事件,好難令人信你唔係惡意中傷,bk jm都唔係傻。

複式洋房

回覆樓主:

民房

回覆樓主:

嘖嘖
完了?
OvO

子爵府

回覆樓主:

男爵府

珍太真人好好人,唉,之前已經聽其他人講過珍生食女無數,估唔到做左爸爸仲係咁,可憐珍太

男爵府

咁個教練仲可以教游水?品格有問題喎

大宅

而家 d 人關係好隨便...唉 !!!

男爵府

HFGL 發表於 18-12-12 01:38
珍太真人好好人,唉,之前已經聽其他人講過珍生食女無數,估唔到做左爸爸仲係咁,可憐珍太 ...

珍太好人還好人,明知珍生咁有問題都由佢?
聽人講珍生成日同人講佢會坐上去總教練個位。

其實珍生既事,真係唔係咩秘密,係好多家長唔知,如果比佢繼續教,繼續上位,咁⋯⋯

我作為家長都覺得好恐怖
http://www.uwants.com/attachments/day_071009/20071009_ac433c37df94829a0fffH86bsiiFClBw.gif

子爵府

虎到金來勳章

教練私生活唔關我事, 但教練既品格我覺得好重要, 唔通佢私下及教水時係兩個樣? 知人口面不知心, 點知佢仲有咩可以做得出架, 我唔會放心俾小朋友跟呢D教練, 有時D野防不勝防

男爵府

傻蛋蛋 發表於 18-12-12 13:55
教練私生活唔關我事, 但教練既品格我覺得好重要, 唔通佢私下及教水時係兩個樣? 知人口面不知心, 點知佢仲有 ...
咁後生可以做總教練,佢好叻嘅咩?
如果女仔跟佢游水,萬一比佢博懵都唔知,真心怕

大宅

傻蛋蛋 發表於 18-12-12 13:55
教練私生活唔關我事, 但教練既品格我覺得好重要, 唔通佢私下及教水時係兩個樣? 知人口面不知心, 點知佢仲有 ...

但原來好多家長唔介意,私生活咪私生活,冇攪小朋友就得

可能香港人習慣出左事先覺有問題
人格做咩工都重要,珍教練咁樣仲可以教?
都係因為身分問題?
聽講佢教得麻麻地

子爵府

虎到金來勳章

seido 發表於 18-12-12 15:11
但原來好多家長唔介意,私生活咪私生活,冇攪小朋友就得

可能香港人習慣出左事先覺有問題
教得幾好我都唔搵呢D人教自己小朋友學游水

民房

傻蛋蛋 發表於 18-12-12 18:00
教得幾好我都唔搵呢D人教自己小朋友學游水

係高層有勢力係唔同,咁多單得一單流出黎

明明全世界都唔係秘密

發生左仍然日日係池邊教緊水

男爵府

SemeM 發表於 18-12-12 19:49

明明全世界都唔係秘密

香港已經變成咁

等大事發生就遲了
我連成個泳會都避左佢,太黑暗

洋房

回覆樓主:

熟識佢嘅人透露,佢係個老婆大緊肚,同個仔1歲嗰時已經不停係出面食囡。來來去去都係講話老婆有幾差,冇感情,又溝通唔到咁,或者一開始扮單身厄感情。
我諗身為家長,特別如果係個囡俾佢教,都會擔心,唔知佢會唔會有一日用咩眼光黎望自己個囡,而呢啲野只怕萬一。
唔評論小三問題,但起碼樓主講左出黎,等多啲人知佢係點嘅人,如果啲女見到佢咁濫都仲中個頭埋去,咁冇得講,但起碼俾佢厄感情嘅嗰啲囡,真係可以認清佢個人。第時希望上網search 「愉x 曾教練」都睇到啲料。

禁止訪問

洋房

wongsamuel 發表於 18-12-29 01:07
search左瑜x曾教練 乜料都無
出左之前田徑教練單料
請問你點search架?

愉園

男爵府

SemeM 發表於 18-12-12 19:49

明明全世界都唔係秘密

我一星期都有三日會去觀塘,但都仲係留意唔到邊個