自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

bochu2018 發表於 18-12-8 20:48
事實就係事實,你地家長一查便清楚,不用說只有圖,其實好多人都知,得班家長唔知
...

海x定泳x

複式洋房

tsung 發表於 18-12-8 21:02
海x定泳x

男爵府

babywater 發表於 18-12-8 10:26
好多教練都有肥豬肉架,好fit果d應該剛操完冇耐做下PT咁

我有次見到位大叔著住仔Q字頭既滑浪褲一舊舊腩肉咁上水,我以為係練水既路人,原來係位教練,真心,我膚淺,教練果outfit 咁既樣,我真係唔會搵佢教囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

20150618bb 發表於 18-12-8 11:35
私人事件...............公開升討

俾人食完唔甘心

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

吓!講到游泳教練又食女無數,拍拖女友到老婆又次次包容,我仲想像係彭于晏型添。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

嘩,咁既樣

水晶宮

babywater 發表於 18-12-8 08:34
W天?之前系觀塘游過幾年,都冇留意

佢係游泳教練?

用戶要求終止服務

佢攪嘅係同事,老婆又次次原諒,唱晒俾家長聽冇用果喎,以後帶眼識人啦,佢咁樣衰,又會咁多人受落

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bochu2018 發表於 18-12-8 21:20
魚X
只要家長肯去問,事情便會明白,不用說目的為何,因為一個咁既人不配做教練,泳界唔想公開,但事實全 ...

個小三晨早在另一個forum爆大鑊,
你係咪嗰個小三?

根本小三一開始已經知個男人有家庭,
但個男人唔肯為佢放棄家庭或高薪厚職,
才公開件事⋯⋯
個男人係賤格,
但小三係自取其辱,
最可憐係正印和小朋友。

複式洋房

推一推

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bochu2018 發表於 18-12-7 22:58
珍寶珠教練經常玩女食女,出軌。
有性壁好睇人著校服泳衣,泳界好多人都知,泳會都知。
因為身分問題,傳 ...

你同你post張相個名八、九成相似。 如果佢老婆都知, 其他人阻唔到佢。食女係食小朋友定大人?!
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

babywater 發表於 18-12-8 08:34
W天?之前系觀塘游過幾年,都冇留意

呢幅相係角度只係個女仔自己影多啲

複式洋房

crystal媽咪 發表於 18-12-9 09:48
你同你post張相個名八、九成相似。 如果佢老婆都知, 其他人阻唔到佢。食女係食小朋友定大人?!
...

公爵府

個男既固之然賤
但個教練既老婆都有問題,
咁都忍到

寶石宮

bochu2018 發表於 18-12-9 09:58
如果有小朋友學緊游水,家長一問就知,真相係咩。我唔需要反駁打手,真相已經比人講到係商業鬥爭。其實家 ...

你言下之意話我係打手?!
如果係成年人你情我願,唔好講乜嘢商業競爭。第一個post度講呢啲,其他人會有眼睇。 家長一問就知?!!家長唔係淨係喺游泳池先會見到佢??!!

複式洋房

crystal媽咪 發表於 18-12-9 10:01
你言下之意話我係打手?!
如果係成年人你情我願,唔好講乜嘢商業競爭。第一個post度講呢啲,其他人會有眼 ...

我唔係話你係打手,係要小心打手,今次係最後一次提提家長,受害人好多。希望你都明白,令你誤會了,對不起

寶石宮

bochu2018 發表於 18-12-9 10:04
我唔係話你係打手,係要小心打手,今次係最後一次提提家長,受害人好多。希望你都明白,令你誤會了,對不 ...

如果受害人有好多、有真憑實據。建議你哋去報警。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bochu2018 發表於 18-12-9 09:58
如果有小朋友學緊游水,家長一問就知,真相係咩。我唔需要反駁打手,真相已經比人講到係商業鬥爭。其實家 ...

個男人肥過隻豬都仲有落水咩?
不過男人去滾,
正印唔理,
學生家長更加唔會理。
唔好怨嘞,以後帶眼識人。

複式洋房

miemiemie 發表於 18-12-9 10:00
個男既固之然賤
但個教練既老婆都有問題,
咁都忍到

複式洋房

soso1227 發表於 18-12-9 10:09