月子餐分享

fst931
|
終於食完月子餐,但俾我想像中差!

雖然,個餐味道唔錯,但月子餐負責人無責任心
當中30日,常出現送少左野,例如,少盒飯,無送代茶! 仲會唔準時送餐,由9am等到1pm都試過⋯
當中2日因有要事,暫停送餐⋯試問搵月子餐,就係想坐月唔想煩3餐⋯ 咁急凌晨話送唔到餐,咁我點搵人煮?!
明明訂餐時,加左運費,唔係代表會送埋上屋企?!又會叫我落樓下拎餐?唔係就要加停車場錢⋯
我都冇咩要求架啦!只求有3餐食下⋯
Message有野搵你就覆,唔係就唔會應⋯
如果唔係要湊2個,都唔會搵送餐....
仲要送餐價錢唔平堝!
好采終於完結了!

希望搵左呢間送餐的媽媽,唔會有同我一樣的經歷!

kakakwok716
|
邊間咁衰?我都訂左餐,唔知會唔會中左
我訂懷月呀
fst931
|
kakakwok716 發表於 18-12-8 23:33
邊間咁衰?我都訂左餐,唔知會唔會中左
我訂懷月呀

唔係你呢間呀!
Cathy1003
|
fst931 發表於 18-12-8 16:40

你訂左邊間丫?聽完你咁講好擔心
fst931
|
Cathy1003 發表於 18-12-9 14:15
你訂左邊間丫?聽完你咁講好擔心

musiccisum
|

好想知邊間
fst931
|
musiccisum 發表於 18-12-9 21:20
好想知邊間

已pm!
musiccisum
|
fst931 發表於 18-12-10 02:37
已pm!

好離譜喎如果咁樣,
因為孕婦就係要坐月唔吹風先唔落街,點會叫人落街拎飯架
evali188
|

想知邊間 (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
fst931
|
musiccisum 發表於 18-12-10 07:03
好離譜喎如果咁樣,
因為孕婦就係要坐月唔吹風先唔落街,點會叫人落街拎飯架
...

咪係囉! 可能佢覺得會有人幫手坐月⋯(emoji)
fst931
|
evali188 發表於 18-12-10 13:27
想知邊間 (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

已pm!
謙仔媽
|
我都定左餐,唔會系我呢個吧。
Salonglong
|

請問係邊間?將會訂月子餐呀,thanks
fst931
|
謙仔媽 發表於 18-12-10 23:53
我都定左餐,唔會系我呢個吧。

已pm!
fst931
|
Salonglong 發表於 18-12-11 11:39
請問係邊間?將會訂月子餐呀,thanks

已pm!
你要好好考慮清楚呀!!
rockerjuno
|
可以pm邊間嗎?因將會訂,謝謝
fst931
|
rockerjuno 發表於 18-12-11 13:17
可以pm邊間嗎?因將會訂,謝謝

已pm!
好好考慮清楚呀!
suzukimobaby
|

我都想知邊間
fst931
|
suzukimobaby 發表於 18-12-11 13:50
我都想知邊間

已pm!
GIGIKWAN
|

想知邊間,thanks