見到胡杏兒FB有雅X HMO,有冇人嘅BB都飲緊?

牛油格仔餅
|
啱啱睇FB見到胡杏兒,佢個仔真係好得意,有留意到雅X HMO送奶粉比佢,我自己都有少少想買比BB試吓,想問有冇媽咪都比BB飲緊呢隻奶粉?好唔好?可唔可以分享下?
kmbb519
|
我囡飲呢隻但唔係因為胡杏兒 係上網爬文見好多媽媽都話飲呢隻腸胃幾好,又有hmo...
nataliePPG
|
我個女而家歲半,佢開頭係飲人奶嘅,後尾因為奶水唔夠,自己又要返工,所以就幫佢轉左雅培HMO,其實效果都唔錯,轉飲奶粉之後都好少病,依家好健康
minusone
|
我覺得呢隻奶粉都唔錯,我就同樓上唔同,一開始我就已經比BB飲呢隻奶粉。比起佢飲人奶嘅表哥,我個仔唔輸蝕得過佢喎,已經差唔多高,同埋大份
牛油格仔餅
|
kmbb519 發表於 18-12-9 12:10
我囡飲呢隻但唔係因為胡杏兒 係上網爬文見好多媽媽都話飲呢隻腸胃幾好,又有hmo...
...

原來係咁呀, 我仲未開始爬文呀, 哈哈
牛油格仔餅
|
nataliePPG 發表於 18-12-10 19:16
我個女而家歲半,佢開頭係飲人奶嘅,後尾因為奶水唔夠,自己又要返工,所以就幫佢轉左雅培HMO,其實效果都 ...

icic, 咁便便同腸胃都OK嗎?
牛油格仔餅
|
minusone 發表於 18-12-10 21:06
我覺得呢隻奶粉都唔錯,我就同樓上唔同,一開始我就已經比BB飲呢隻奶粉。比起佢飲人奶嘅表哥,我個仔唔輸蝕 ...

我本身想試左人奶先呀, 所以而家都係搵住後備咁咋
yeeelo
|
我覺得BB飲咗呢隻奶粉之後,腸胃好咗好多
CreamyBB_Singer
|
其實呢隻奶粉算係咁多款同類型嘅奶粉之中最平,樓主咪買返過嚟試吓囉
tutu556
|
我個仔都有飲緊呢隻奶粉,開頭都唔知佢都係咪真係好,就去咗佢哋媽媽會度拎試用裝,飲過又接受到喎,咪買囉
pacific_cafehk
|

最初諗住畀 個仔飲呢隻 但後來都冇
cc+
|
牛油格仔餅 發表於 18-12-8 17:47
啱啱睇FB見到胡杏兒,佢個仔真係好得意,有留意到雅X HMO送奶粉比佢,我自己都有少少想買比BB試吓,想問有 ...

隻奶粉係佢代言的