有無 JM 打過捐款熱線? 查實自己個名幾耐後會係電視彈出來?

杜小田
|
有無 JM 打過捐款熱線? 查實自己個名係幾分鐘後會係電視彈出來?
同埋係幾時要過數既呢?

有無 JM 試過呀~~

cattz288
|
杜小田 發表於 18-12-8 23:33
有無 JM 打過捐款熱線? 查實自己個名係幾分鐘後會係電視彈出來?
同埋係幾時要過數既呢?

要自己自動入款架喎!其實無時限! 所謂籌款數字都係show黎
HKITMan
|
打過捐過,冇留意有冇打
出來但估計太多部份未必打到出來
,只知冇人follow up提交$

靠自己之後去atm交$

所以同意上面所講捐款數字只用來show.
不排除收唔足
ruby
|
同埋係幾時要過數既呢?

如果要個名show 出來,要提早幾日打去㗎! 我試過幾日前打去,等咗幾個鐘先見到個名。
youhello507
|
點解唔網上入錢,排隊 show 名呢

咁落後
Poyau
|
ruby 發表於 18-12-8 23:59
如果要個名show 出來,要提早幾日打去㗎! 我試過幾日前打去,等咗幾個鐘先見到個名。
...

條龍好長
tsung
|
Poyau 發表於 18-12-9 10:14
條龍好長

為善不甘後人
cattz288
|
youhello507 發表於 18-12-9 00:26
點解唔網上入錢,排隊 show 名呢

咁落後

個機制都唔係咁!
carrie_1102
|
我地細個時,媽咪成日幫我地捐,佢話通常深夜做粵曲時會見到我地兩兄妹個名
lovely_princess
|
我打咗去問佢幾時出佢話唔知
capricornbb
|
有一年試過半個鐘就出名
3Qlove
|
打過,完全冇出現
永然
|
細個試過一次,好快出喎
lingfu
|
打過一次
特登錄低紀錄
結果冇出名
自此後冇捐
rabbit75
|
以前試過捐五十
等咗成晩都未見自己個名…
(二個人睇…唔會眼大睇過龍)
算死草
|
同埋係幾時要過數既呢?

只係頭一批有名出,跟住都係重覆,做過義工接電話。
seaman1982
|
細個試過,等左成晚,冇出現過。
jkbabe
|
打過,自己去入數,唔介意無名出,只係一個渠道去捐錢
conconchan
|
一開show即打起碼兩個鐘後先出名,第日再去便利店捐款,試過一次用阿仔名義,第二次中途阿仔自己打就到完都出唔到名,不過都有第二日去捐
mimibooo
|
原來唔係即時有名