時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

MsBusy 發表於 18-12-11 20:06
醜事怕咩比人知喎,老妖教要cap圖留底嘛,
而家d圖放bk相冊,唔洗嘥手機位㗎,
企圖就無啦,見你咁無賴,指 ...

你真講得啱,醜事真係唔怕俾人知,尤其幾年都要追住黎笑,除此之外,你仲有咩可以攻擊我?我而家先知上討論區你唔會打錯字 ?你最好唔好俾我捉到,唔係我一定好似你咁幾年後都指正你。不過你放心我唔會 cap 圖。呢啲咁鬼鼠既行為我不屑做

記住呀!留言唔好寫白字呀!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sania 發表於 18-12-11 22:59
你真講得啱,醜事真係唔怕俾人知,尤其幾年都要追住黎笑,除此之外,你仲有咩可以攻擊我?我而家先知上討 ...
唔係笑你錯字,係話你惡呀,叫人潑婦,極品八婆,
成個焦點錯晒,cap圖係證據,你唔記得你講咩?
又你叫人cap嘅,都話你惡㗎啦,無證據會話人誣衊,散播謠言,
有證據又話白色恐怖,乜都你講

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 18-12-11 20:06
醜事怕咩比人知喎,老妖教要cap圖留底嘛
而家d圖放bk相冊,唔洗嘥手機位㗎,
企圖就無啦,見你咁無賴,指 ...

哦!在佔中版開cafe 帖, 笑騎騎放毒蛇嗰位老人家

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Sania 發表於 18-12-11 22:46
唔使同佢地咁認真,有時間咪同佢玩吓算喇,認真討論就無謂,連咩叫討論都未識分,唔通意見一致就叫討論咩 ...
係囉!馬爾太 · 若智改我花名你見唔見丫?

我都無認真啦!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 18-12-11 23:07
又你叫人ca ..

佢當日叫人cap圖,今日話人cap圖係鬼崇?點夠佢玩呀?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-12-11 23:14
係囉!馬爾太 · 若智改我花名你見唔見丫?

我都無認真啦!

但佢哋好認真喎

馬爾太自己話自己畜生

馬爾太 發表於 18-12-11 08:30
解釋佢要自動過濾,冇計架喎!blue blood係鍾意自己鍾意嘅去聽!依家有人上得山多終遇虎又唔滿意呀?只准州官放火,不准百性點燈?
明明佢自喻為虎,跟住仲認埋係畜生,邊有咁叻ga?

馬爾太 發表於 18-12-11 22:02
你話我係畜生???道歉!!!!

我學足你哋班blue blood架!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-12-11 23:28
只准州官點燈,不許百姓點火

DoReMi媽媽    發表於 18-12-11 23:58

子爵府

MsBusy 發表於 18-12-11 23:07
又你叫人ca ...

你真係真唔知你定太善忘定掛住去 cap 人圖 ?當日我叫那個人經常侮辱會員既人做潑婦,極品八婆係以其人之道還自其人之身,佢一開始就鬧我,講真呢個真係唔係討論區黎,不同意見會俾人鬧,仲要人身攻擊。

我問版主佢話你地自己私了喇(好似咁上下)我又唔識 cap 圖,記得咁上下咋,咁我無理由唔回敬佢喎,你又唔 cap 佢圖?你做事唔公正喎,講啲唔講啲,咁你話邊個惡啲 ?答中你既重點未?

唉!今晚又搞到有人好唔得閒猛咁摷我之前留言再抽出黎選擇性再鬥,明天大把 cap 圖出場

子爵府

你係咪年紀大無記性?我幾時叫過人cap 圖?係咪鬧得人多,邊個打邊個都唔記得,求其搵個位入吓,跟住一班信眾走哂出黎批鬥你十幾廿版,得咗,咁就係事實,一貫作風,見慣不怪

翡翠宮

Sania 發表於 18-12-11 23:37
你真係真唔知你定太善忘定掛住去 cap 人圖 ?當日我叫那個人經常侮辱會員既人做潑婦,極品八婆係以其人之 ...
算把啦你,記唔記你喺公海話時政會員乜乜乜呀,
走去扮可憐比人圍,又話版主包庇,實情係你鬧人,
仲講明係想玩下,刺激下時政會員,呢啲係你自己講㗎,
Ning會員仲專登為呢件事喺時政開個帖比你添,要唔要link呀? 咁善忘呀?

象牙宮

Sania 發表於 18-12-11 23:45
你係咪年紀大無記性?我幾時叫過人cap 圖?係咪鬧得人多,邊個打邊個都唔記得,求其搵個位入吓,跟住一班 ...

死嘞!其實你係咪話緊你自己?

咪貼咗你自己當日叫人cap圖貼去時政同公海嘅帖出嚟囉,你唔止年紀大無記性,眼睛係咪要揾醫生驗吓? 我體貼你,貼多次等你睇真啲

珍珠宮

Sania 發表於 18-12-11 23:37
你真係真唔知你定太善忘定掛住去 cap 人圖 ?當日我叫那個人經常侮辱會員既人做潑婦,極品八婆係以其人之 ...
真係咁時序?
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=16315139&extra=&page=3

睇晒成個帖,都唔見你講嗰個人喎!

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

今天的我,打倒昨天的我。

子爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-12-11 23:56
死嘞!其實你係咪話緊你自己?

我都話咗某啲人選擇性 cap 圖,我叫你地貼圖話我講咩難聽說話令到嗰個話我難聽到唔敢再講既會員俾返我睇,話時話到今時今日我仲未睇到我邊句說話難聽到咁,果然又係莫須有,你話係就係

BTW 答埋阿邊個邊個,黎BK 討論區唔係黎玩唔通黎返工咩!自己對號入座喇

我都話咗有人好唔得閒啦,好快大把圖,大把舊留言出場,辛苦了。跟住就有班人衝出黎批鬥你十幾廿版,時政常態

象牙宮

calvin1230hk 發表於 18-12-12 07:36
今天的我,打倒昨天的我。

仲要係大巴大巴咁自摑

象牙宮

Sania 發表於 18-12-12 08:37
我都話咗某啲人選擇性 cap 圖,我叫你地貼圖話我講咩難聽說話令到嗰個話我難聽到唔敢再講既會員俾返我睇,話時話到今時今日我仲未睇到我邊句說話難聽到咁,果然又係莫須有,你話係就係

BTW 答埋阿邊個邊個,黎BK 討論區唔係黎玩唔通黎返工咩!自己對號入座喇

我都話咗有人好唔得閒啦,好快大把圖,大把舊留言出場,辛苦了。跟住就有班人衝出黎批鬥你十幾廿版,時政常態

你係咪選擇性答題?只講對自己有利嘅說話,我好簡單,你有冇叫人cap圖? 有冇話cap圖嘅人鬼崇?

Sania 發表於 18-12-11 22:59
你真講得啱,醜事真係唔怕俾人知,尤其幾年都要追住黎笑,除此之外,你仲有咩可以攻擊我?我而家先知上討論區你唔會打錯字 ?你最好唔好俾我捉到,唔係我一定好似你咁幾年後都指正你。不過你放心我唔會 cap 圖。呢啲咁鬼鼠既行為我不屑做

記住呀!留言唔好寫白字呀!

你叫人cap圖俾你睇,人哋cap完你又話人鬼崇,你玩晒啦!

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

Sania 發表於 18-12-11 20:15
我有冇修養,我自己唔可以評論自己,但一開口就叫人走狗我就覺得你嘅修養真係麻麻
...
唔知醜自己讚自己仲要扮無知。果然唔識寫醜字!

對d走狗講修養,笑大你狗口

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

馬爾太 發表於 18-12-11 21:58
我都係學你哋啲blue blood啫,一樣事講幾萬次但冇point嘅!你又唔滿意呀?只准州官放火?你估你真係官呀? ...

你知就唔會一樣事講幾萬次但冇point啦!

多謝讚我blue blood!

你地d走狗blood真係忠心!

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-12-12 08:51
你係咪選擇性答題?只講對自己有利嘅說話,我好簡單,你有冇叫人cap圖? 有冇話cap圖嘅人鬼崇?

蠢人一向無敵架啦

佢又錯重點

DoReMi媽媽    發表於 18-12-12 12:50
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

首頁

尾頁

跳至