時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-12-12 08:51
你係咪選擇性答題?只講對自己有利嘅說話,我好簡單,你有冇叫人cap圖? 有冇話cap圖嘅人鬼崇?

原來真係佢本人叫人cap圖㗎
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

子爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-12-12 08:51
你係咪選擇性答題?只講對自己有利嘅說話,我好簡單,你有冇叫人cap圖? 有冇話cap圖嘅人鬼崇?

我一向都認為 cap 圖係鬼崇, 更加不屑做, 既然你對我同 kikikay 既說話咁理解我都無辨法, 因為你地話係就係, 無得解釋. 亦係你地在時政經常做既動作, 你唔係據理力爭, 只完美示範乜叫 斷章取義

子爵府

SillyU 發表於 18-12-12 10:28

原來真係一班蠢人理解力忽然咁差.

呢個又係回敬返俾你, 唔好話我惡呀. 响呢度講野, 又容易俾人斷章取義, 仲要俾人追殺幾年, 好得人驚架

補充內容 (18-12-12 10:58):
好快可能又俾人 cap 圖話我話人蠢, 係惡人...... 又或者 keep 你幾年之後一截截放出黎. 仲教埋人放在BK 圖片庫唔使嘥位

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sania 發表於 18-12-12 10:45
我一向都認為 cap 圖係鬼崇, 更加不屑做, 既然你對我同 kikikay 既說話咁理解我都無辨法, 因為你地話係就 ...
繼續撐......繼續撐......繼續撐......繼續撐......繼續撐......
繼續撐......繼續撐......繼續撐......繼續撐......繼續撐......

睇你表演

珍珠宮

MsBusy 發表於 18-12-12 10:57
繼續撐......繼續撐......繼續撐......繼續撐......繼續撐...... ...

一邊睇惡人出洋相,一邊食住花生

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我一向都認為 cap 圖係鬼崇, 更加不屑做, 既然你對我同 kikikay 既說話咁理解我都無辨法, 因為你地話係就 ...
你話人斷章取義,自己解釋都無用,就耍咗個問題走。

你10/10/2015 開始在時政玩沒完沒了人,繼而2016年出公海玩抹黑色,K會員在公海話你以前在時政版講嘢難聽到唔貼得出公海,指你在公海扮無辜。你叫人有證據就貼入時政版。

依家,唔係講緊你有冇 cap 圖習慣,係講緊你曾經叫人去 cap 你圖做證據。

你啲時序好有問題,時空交錯晒。前面又話有人話你,所以你先用八婆嚟回敬對方。比埋 Link 你睇啦!你鬧人 八婆 前,有人話過你咩?

你認為係斷章取義,我有個帖係將你在2015至2016 期間,在時政留言的帖嘅 link 順序 mark 低晒,你年紀大咗記性差咗,我可以俾條 link 你去回憶下往事㗎!

侯爵府

Sania 發表於 18-12-12 10:49

呢個又係回敬返俾你, 唔好話我惡呀. 响呢度講野, 又容易俾人斷章取義, ...

梗係啦梗係啦

小二,拎酒嚟( 呢句唔係同你講嘅)
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Sania 發表於 18-12-12 10:49

呢個又係回敬返俾你, 唔好話我惡呀. 响呢度講野, 又容易俾人斷章取義, 仲要俾人追殺幾年, 好得人驚架

補充內容 (18-12-12 10:58):
好快可能又俾人 cap 圖話我話人蠢, 係惡人...... 又或者 keep 你幾年之後一截截放出黎. 仲教埋人放在BK 圖片庫唔使嘥位

圖就 Cap 落好耐㗎啦!link 呢係我自己有份留言嘅,亦專登為你呢過 2016 年風雲人物 開過一個帖。

大家記得3年前的事,又唔係30年前的事,好平常!老懵董先會唔記得啫!

你就淨係記得…時政班人惡,忘記咗自己惡嗰 part , 喚醒你嘅記憶啫!

子爵府

ning.. 發表於 18-12-12 12:03
你話人斷章取義,自己解釋都無用,就耍咗個問題走。

你10/10/2015 開始在時政玩沒完沒了人,繼而2016年出 ...

既然你咁鐘意睇完我留言做紀錄, 再 cap 圖, 無理由無見到有某個專門侮辱人既會員一開口就鬧人潑婦, 極品八婆喎, 呢個會員仲好活躍添. 點解又講啲唔講啲.

你咁鬼留意我, 我由2015 年到 2016 年在時政講過咩, 真係唔記得咁多喎, 我又唔使開 file 留念, 有你提我咪得, 我記得你有個帖係 list 哂我第幾個帖講過乜野, 第幾個留言講過乜野, 再走班人出黎互玩雙單打. 好高興架. 你強項呀..... 呢度真係恐怖過 ISIS

不過都唔同你拗, 反正點講都係嗰句. 我話你係就係
唔使再拗, 再拗都無結果.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我一向都認為 cap 圖係鬼崇, 更加不屑做, 既然你對我同 kikikay 既說話咁理解我都無辨法, 因為你地話係就係, 無得解釋. 亦係你地在時政經常做既動作, 你唔係據理力爭, 只完美示範乜叫 斷章取義...

你自己不屑做,卻去叫人做,跟住就話人鬼崇,哩啲一連串嘅行為,點都斷唔到章ga啦!

一方面講到幾不屑cap圖,又迫人去揾證據,又前設cap圖係鬼崇,你完美演譯你玩晒嘅動作,咁到底,人哋cap 唔cap圖揾證據俾你?cap就俾你話鬼崇,唔cap就俾你話冇證據,其實同你而家個情況一樣咋喎!

都話你一連串嘅動作,點都斷唔到章

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SillyU 發表於 18-12-12 10:28

哩啲係咪設陷阱俾人?一方面迫人cap圖揾證據,另一方面又話cap圖鬼崇,咁即係點呀?公字佢都贏晒

子爵府

ning.. 發表於 18-12-12 12:32
圖就 Cap 落好耐㗎啦!link 呢係我自己有份留言嘅,亦專登為你呢過 2016 年風雲人物 開過一個帖。

大家記 ...

就 Cap 落好耐㗎啦!link 呢係我自己有份留言嘅,亦專登為你呢過 2016 年風雲人物 開過一個帖。

辛苦你囉, 其實有咩誘因導致你咁勤力, 勞心勞力去紀錄一個網上三九唔識七既異見者留言, 我上 bk 都幾飄忽吓, 唔得閒我都唔會黎, 但你可以 cap 哂我既圖同埋留言要黎做咩呢 ? 花咁多時間黎對付異見人士 ? 呢個問題都好值得深思, 諗諗吓我好驚驚呀

珍珠宮

Sania 發表於 18-12-12 12:47
既然你咁鐘意睇完我留言做紀錄, 再 cap 圖, 無理由無見到有某個專門侮辱人既會員一開口就鬧人潑婦, 極品八婆喎, 呢個會員仲好活躍添. 點解又講啲唔講啲.

你咁鬼留意我, 我由2015 年到 2016 年在時政講過咩, 真係唔記得咁多喎, 我又唔使開 file 留念, 有你提我咪得, 我記得你有個帖係 list 哂我第幾個帖講過乜野, 第幾個留言講過乜野, 再走班人出黎互玩雙單打. 好高興架. 你強項呀..... 呢度真係恐怖過 ISIS

不過都唔同你拗, 反正點講都係嗰句. [size=1.8em]我話你係就係
唔使再拗, 再拗都無結果. ...
你又錯重點!唔係我想留意你,係你在公海玩 抹黑,繼而 誣衊版主包庇部分會員,所以,我先順序貼晒啲條出嚟同你評理。

你都識講“某個”啦!咁你當初做咩唔引用佢,反面“你哋”“時政班人”,你選擇得同同樣方式起回敬,你已經無資格指責人。而且,你嘅回應係 一竹篙打一船人,唔係單獨指“某個”,你有心定無意…自己知啦!我唔評論啦!

([size=1.8em]我話你係就係)…呢句~你自己做緊啦!

珍珠宮

Sania 發表於 18-12-12 12:58
辛苦你囉, 其實有咩誘因導致你咁勤力, 勞心勞力去紀錄一個網上三九唔識七既異見者留言, 我上 bk 都幾飄忽吓, 唔得閒我都唔會黎, 但你可以 cap 哂我既圖同埋留言要黎做咩呢 ? 花咁多時間黎對付異見人士 ? 呢個問題都好值得深思, 諗諗吓我好驚驚呀 .

因為你好上心咁因為“某個”會員對你唔禮貌,去找版主投訴,版主以時政版規內唔會就呢啲糾紛而不受理。所以你入嚟用同樣方式回敬呢度 “所有人”

我都係俾係指罵嘅其中一份子,之後更出公海指有人包庇時政版,為自己平反都要俾你質疑?

你未就係表演緊~我話你係就係囉!

珍珠宮

Sania 發表於 18-12-12 12:58
呢個問題都好值得深思, 諗諗吓我好驚驚呀 .

你又失憶?

你一路間歇性出現在時政版,撩事鬥非嗰部分,你又唔記得咗喇!

你呢?點解要得閒就入嚟激下人,用意又何在呢?

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-12-12 12:56
哩啲係咪設陷阱俾人?一方面迫人cap圖揾證據,另一方面又話cap圖鬼崇,咁即係點呀?公字佢都贏晒
佢自己話入嚟係激人,以用同樣方式回敬呢度啲人。
我都唔明~究竟邊個在追殺邊個呢?

象牙宮

ning.. 發表於 18-12-12 13:24

特登上網去激人, 勞心勞力去激網上三九唔識七既異見者

ning..    發表於 18-12-12 14:14

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-12-12 13:24
來說是非者, 便是是非人

翡翠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-12-12 13:39
特登上網去激人, 勞心勞力去激網上三九唔識七既異見者
好彩有圖, 時政版又無得改留言, 如果唔係, 又話人誣蔑佢

侯爵府

ning.. 發表於 18-12-12 13:17
你又失憶?

佢嘅情況,就好似一個人喺條大街度裸跑, 然後鬧人好留意佢望實佢, 仲鬼鬼鼠鼠影佢相一樣

首頁

尾頁

跳至