栢芝~似唔似坐緊月?

goco28
|
張栢芝日前傳出在養和生下第三胎,之後一直未有露面,繼日前飲食作家Bonnie同栢芝合照之後,再有人野生捕獲到佢!

winifredwin
|
個人認為...... 似
AGa1111
|

坐月就唔會走出街
但如果真係坐月咁天都幫佢,凍左名正言順包到實不過佢身體的確比之前圓潤

cattz288
|
goco28 發表於 18-12-9 11:29
張栢芝日前傳出在養和生下第三胎,之後一直未有露面,繼日前飲食作家Bonnie同栢芝合照之後,再有人野生捕獲 ...

凍著成咁好合理喎!咁都算? 坐月唔係應該匿埋?
cy101
|
外型唔似!! 事實係咪我唔知!

但唔排除佢專登出街!!
HKITMan
|
幾時結婚?
ninachu
|
AGa1111 發表於 18-12-9 11:32
坐月就唔會走出街
但如果真係坐月咁天都幫佢,凍左名正言順包到實不過佢身體的確比之前圓潤 ...

佢似坐月,我坐月期間都有去行街睇戲(同佢一樣由頭包到落腳)
laalalla
|
身型確實比佢之前圓潤左好多
第一張抱狗個肚都突晒出黎
cake05    發表於 18-12-9 18:18
ChingyanPang
|
似。
家文
|
如果真係岩岩生完,咁佢真係得天獨厚,肥返啲仲靚左
sunnygirl
|
我覺得似
kyk
|

樣似
身型似
神態都似
Sweetiess    發表於 18-12-9 14:48
(Samantha)
|
家下係 "乜" 太呀?
Minghei00000
|
有d似
RKJJ
|
其實我上星期响Zara 撞過佢,又係包到冚,同細佬豪龍一齊揀衫
感覺似係生完
PINK2007
|
張栢芝日前傳出在養和生下第三胎,之後一直未有露面,繼日前飲食作家Bonnie同栢芝合照之後,再有人野生捕獲 ...

肚凸,包實,直情系坐月,出來掩耳目!
ivycowcow
|
好似刻意出黎比人影相咁

此地無銀lor
Irene_Lo
|
no
kc_01k
|

似。以佢平日身型咁瘦,著咁厚衫都睇倒有肚腩仔,應該係。
aesbee
|
似呀,我坐月都有出街睇戲食飯

11月生,都無似佢包成咁