請教hermes達人Lindy touch

Kyokoshih
|
想問下lindy26併鱷魚肩帶係咪好難買?同埋香港大約幾錢?可以分享下嗎?謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Chantal_Jardin
|
Kyokoshih 發表於 18-12-9 13:01
想問下lindy26併鱷魚肩帶係咪好難買?同埋香港大約幾錢?可以分享下嗎?謝謝

數量比編織帶少,我有一個黑色,香港買嘅,七萬六千左右(具體唔係太記得),我印象中係冇SHOW嘅,貴有兩個原因,首先係條CROC帶,其次係隻皮,特別少少,好滑好柔軟,如果平時比較擔心刮花就要認真考慮。我買開果間只訂黑色TOUCH,唔知其他鋪; PICOTIN都有出TOUCH,皮就都係TC(三萬四左右),P香港應該訂藍色多,數量應該都係唔多嘅,如果想係香港買,一係搵熟悉SA,一係就努力巡鋪
|
Chantal_Jardin 發表於 18-12-9 15:19
數量比編織帶少,我有一個黑色,香港買嘅,七萬六千左右(具體唔係太記得),我印象中係冇SHOW嘅,貴有兩 ...

補充,我黑色LINDY TOUCH 唔係圖片中的皮革,每隻色嘅TOUCH皮革可能唔用,我果隻係VOLUPTO (好似係咁,有錯請各位SIS更正)

Kyokoshih
|
Chantal_Jardin 發表於 18-12-9 15:24

補充,我黑色LINDY TOUCH 唔係圖片中的皮革,每隻色 ...

你解釋得好清楚呀 多謝你呀~
你嗰隻皮係咪似swift咁比較光身?
|
Kyokoshih 發表於 18-12-9 15:27
你解釋得好清楚呀 多謝你呀~
你嗰隻皮係咪似swift咁比較光身?

唔使客氣!大家交流心得!係呀!! 我鍾意滑身啲嘅皮㗎!所以見到就買左啦,雖然係銀扣。。。哈哈哈哈!不過我好鍾意LINDY,所以冇所謂啦!
Kyokoshih
|
Chantal_Jardin 發表於 18-12-9 15:32
唔使客氣!大家交流心得!係呀!! 我鍾意滑身啲嘅皮㗎!所以見到就買左啦,雖然係銀扣。。。哈哈哈 ...

我覺得lindy襯銀扣young Dgood pick ar sis

wcpcelia    發表於 18-12-10 15:04
laylayman
|
係韓國機場見過, 賣的。真係好特別
stef
|
幾特別喎呢個
Kyokoshih
|
stef 發表於 18-12-9 22:48
幾特別喎呢個

我就係早幾日係ifc見有個lady用 佢果個應該係U4色 真係好吸晴!念念不忘呀呢幾日
alice813
|
我10月去巴黎都買左呢個,真係好吸引,本身冇諗住買lindy,但一見到就忍唔住
Kyokoshih
|
alice813 發表於 18-12-11 13:11
我10月去巴黎都買左呢個,真係好吸引,本身冇諗住買lindy,但一見到就忍唔住
...

可以請問你歐洲賣幾錢嗎?
alice813
|
Kyokoshih 發表於 18-12-11 13:13
嘩可以請問你歐洲賣幾錢嗎?

退稅後大約$51600
Kyokoshih
|
alice813 發表於 18-12-11 13:23
退稅後大約$51600

抵到暈 唔買對唔住自己