7月聯合媽媽group

cacafu
|
大家準媽媽好!我係7月中預產期,歡迎大家開心share(emoji)
terry9013
|
cacafu 發表於 18-12-9 20:50
大家準媽媽好!我係7月中預產期,歡迎大家開心share(emoji)

我呀
cacafu
|
terry9013 發表於 18-12-10 12:33
我呀

歡迎呀!我初唻報到,唔係好識玩bk, 請多多包函!
我宜家9周啦,日日都作嘔冇胃口(好彩未嘔過),但又肚餓咕咕咕,又手軟腳軟發冷,好辛苦,就會迫自己要食D野,你係咪都有D咁嘅反應呀?
terry9013
|
cacafu 發表於 18-12-10 18:11
我宜家9周啦,日日都作嘔冇胃口(好彩未嘔過),但又肚 ...

係呀,最抵死係諗唔到自己要食咩
sha_sha_lalala
|

妳好,我6月中呀,考慮緊聯合定私家好,準備1月8號去聯合抽羊水
Shirley0504
|

你好!我也是7月中預產期。(emoji)
prettyfatfat
|
王朝滴雞精訂購 

常溫原味滴雞精 (常溫版-10包裝) $395
急凍原味滴雞精 (急凍版-10包裝) $358.5
冬蟲夏草滴雞精 (急凍版-10包裝) $405
美麗四物滴雞精 (急凍版-10包裝) $365
靈芝百合滴雞精 (急凍版-10包裝) $365
養氣人蔘滴雞精 (急凍版-10包裝) $449
王不留行滴雞精 (急凍版-10包裝) $435
fonguava
|
sha_sha_lalala 發表於 19-1-1 21:07
妳好,我6月中呀,考慮緊聯合定私家好,準備1月8號去聯合抽羊水

咁岩既~ 我都係8號去聯合,不過係首次見醫生
fonguava
|
cacafu 發表於 18-12-10 18:11
我宜家9周啦,日日都作嘔冇胃口(好彩未嘔過),但又肚 ...

我開始覺得好啲啦~ 之前頭暈作嘔好辛苦,而家叫做好啲。不過有啲野見到都唔想食(emoji)

係喎,我form 緊個7月媽媽whatsapp group 有無人有興趣一齊join 下?
Chantalst
|
產後紮肚修身,歡迎媽媽組團享團購價,詳情請pm
BB2019
|
大家好...我想加入7月媽媽會(emoji)(emoji)‍♀️
cacafu
|
terry9013 發表於 18-12-10 12:33
我呀

歡迎歡迎!
cacafu
|
fonguava 發表於 19-1-4 09:47
我開始覺得好啲啦~ 之前頭暈作嘔好辛苦,而家叫做好啲。不過有啲野見到都唔想食(emoji)

係喎,我form 緊 ...

有興趣呀,要點做呀?

cacafu
|
sha_sha_lalala 發表於 19-1-1 21:07

我見好多媽媽聯合生都ok, 5萬同5佰嘅分別,咁我想慳D錢俾bb, 唯有自己辛苦D啦(emoji)
s196300
|
大家好,我岩岩開咗一個2019/07聯合 whatsapp群組,如果有媽媽有興趣入就pm我吧
RailyCheung
|
BB2019 發表於 19-1-5 22:51
大家好...我想加入7月媽媽會(emoji)(emoji)‍♀️

我都想加入7月group,如有請加我
chocowaii
|
Hello,我7月19聯合生,可以add我入group嗎?
Koalakin
|

我7月尾係聯合生❤️
Fabb1984
|
Hello,我係25/7聯合生
Fabb1984
|
可以add我入group嗎