潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家比d意見
因為買唔到24/24 ,同mini roulis
所以去咗celine 睇個classic box, 同chanel Gabrielle hobo bag small.....

大家點睇?Gabrielle 個款應該唔過時right?

別墅

Vote for Chanel

男爵府

回覆樓主:

我中意celine classic box
如果chanel 唔會揀Gabrielle

子爵府

orangejuiccce 發表於 18-12-9 22:27
大家比d意見
所以去咗celine 睇個classic box, 同chanel Gabrielle hobo ...

舊款box

wcpcelia    發表於 18-12-10 14:54

男爵府

Celine就靚d,不過都幾重同埋擺野唔多
Chanel就型格d,條鍊少少重,不過擺野實用
兩個款式都用過

ada0707    發表於 18-12-11 13:47

別墅

回覆樓主

Celine

男爵府

orangejuiccce 發表於 18-12-9 22:27
大家比d意見
所以去咗celine 睇個classic box, 同chanel Gabrielle hobo ...

傳統款celine...

男爵府

Chanel

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Chanel

大宅

大家比d意見

你平日乜style多?Gabrielle比較casual,formal場合襯唔到。Celine易襯好多,但又唔係好擺到嘢。

大宅

ayakaya 發表於 18-12-10 12:54
你平日乜style多?Gabrielle比較casual,formal場合襯唔到。Celine易襯好多,但又唔係好擺到嘢。
...

我平時causal 多呀
諗緊今晚去買chanel ...

大宅

orangejuiccce 發表於 18-12-10 13:58
我平時causal 多呀
諗緊今晚去買chanel ...

Casual嘅話,Chanel好呀!實用D!我都鍾意Celine box,屋企有只細size,但易花同埋iPhone X要拎走個case先擺到,所以用的唔多。中size對我嘅身型又太bulky。你casual一定Chanel好D!

大宅

ayakaya 發表於 18-12-10 14:27
Casual嘅話,Chanel好呀!實用D!我都鍾意Celine box,屋企有只細size,但易花同埋iPhone X要拎走個case先 ...

Thanks thanks ..今晚買咗 ,得一個新

伯爵府

大家比d意見

舊款Celine box is good!
& i dun like Chanel Gabrielle

洋房

celine

大宅

熱血勳章

orangejuiccce 發表於 18-12-10 22:55

Thanks thanks ..今晚買咗 ,得一個新

好想睇開箱

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至