親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

haloyuki528 發表於 18-12-29 14:39
我直接皇崗搭的士87蚊人仔到hard rock

我都剛住完hard rock,多謝jm教路,我喺福田打的去90倒,而家回港,酒店幫手call滴滴,職員話今日難少少有車,最後等咗十幾分鐘,都可接受

酒店唔錯,係麻麻佢個浴室門設計,關咗其實都係睇倒

大宅

meimeitse 發表於 18-12-29 18:58
我都剛住完hard rock,多謝jm教路,我喺福田打的去90倒,而家回港,酒店幫手call滴滴,職員話今日難少少有 ...

我都今日走,但職員都話難call車,最後見有的士落客即上車走

伯爵府

sofar 發表於 18-12-29 14:37
剛和小朋友住了3日2夜,可分享下以前去過觀瀾湖酒店,皇崗再乘酒店shuttle。
今次住Hard rock, 乘高鐵,去 ...

深圳北坐返西九幾錢?

大宅

2018復活節勳章

剛和小朋友住了3日2夜,可分享下以前去過觀瀾湖酒店,皇崗再乘酒店shuttle。

想請教一下,
見官網觀瀾湖酒店可訂親子套票,
但不見Hard rock可選,
請問住Hard rock 是否沒有套票訂,
其他項目另外買呢?
另外如果不住酒店,只玩一個點(觀瀾新城/觀瀾生態園)即日來回夠玩嗎
謝謝

子爵府

D.H媽媽 發表於 18-12-31 19:37
想請教一下,
見官網觀瀾湖酒店可訂親子套票,
但不見Hard rock可選,

路過撘咀
如果你主要去觀瀾新城玩,係唔駛套票
唔住酒店都可以在新城買票玩入面嘅嘢
有蹦床樂園,滑冰,保齡球嗰啲。
酒店就另外訂
其他週圍嘅都可分開買入場劵㗎

我試過即日來回去玩添!

大宅

2018復活節勳章

anyuser18 發表於 18-12-31 21:29
路過撘咀
如果你主要去觀瀾新城玩,係唔駛套票
唔住酒店都可以在新城買票玩入面嘅嘢

謝謝回覆

大宅

想請教大家,由福田口岸坐的士去觀瀾hard rock ,要不要行什麼高速公路?有沒有額外附加費,真的人仔一百蚊可以?謝謝(emoji)(emoji)

大宅

木子太太 發表於 19-1-12 16:19
想請教大家,由福田口岸坐的士去觀瀾hard rock ,要不要行什麼高速公路?有沒有額外附加費,真的人仔一百蚊 ...

真係不用100蚊

大宅

木子太太 發表於 19-1-12 16:19
想請教大家,由福田口岸坐的士去觀瀾hard rock ,要不要行什麼高速公路?有沒有額外附加費,真的人仔一百蚊 ...

請問坐直通巴到深圳灣口岸,再去硬石酒店近d?還是坐港鐵由羅湖 去近d?或落馬洲口岸去近d?

伯爵府

wang88 發表於 19-3-20 08:33
請問坐直通巴到深圳灣口岸,再去硬石酒店近d?還是坐港鐵由羅湖 去近d?或落馬洲口岸去近d?
...

樓上咪答左

大宅

coldmilktea 發表於 19-3-20 09:58
樓上咪答左

樓上無講邊個近d!因為我屋企附近有直通巴士到深圳灣口岸,但我怕較羅湖或落馬洲遠,想知有沒有人從深圳灣口岸去硬石酒店要多少錢?

大宅

請問過關時會不會檢查特區護照?因為回鄉卡是早2年前,樣子有點分別,身份證又沒有相。所以不知道要不要帶埋特區護照?

男爵府

wang88 發表於 19-3-20 23:54
請問過關時會不會檢查特區護照?因為回鄉卡是早2年前,樣子有點分別,身份證又沒有相。所以不知道要不要帶 ...

過境係需要護照連身份証同回鄉卡先可以過到呀,

大宅

好女人 發表於 19-3-21 16:14
過境係需要護照連身份証同回鄉卡先可以過到呀,

謝謝

大宅

訂hard rock 有無得免費玩渡假村入面活動?

珍珠宮

babykennus 發表於 19-3-26 14:20
訂hard rock 有無得免費玩渡假村入面活動?

應該無啦

大宅

sofar 發表於 18-12-29 15:02
回覆 haloyuki528 的帖子

提提大家,新城內的蹦床公園1800開始有夜場,90元1大1小,我1800後去問,職員不知 ...

請問hard rock 過去MH MALL 遠嗎, GOOGLE 話要行28分鐘?

子爵府

tm218 發表於 19-3-26 15:50
請問hard rock 過去MH MALL 遠嗎, GOOGLE 話要行28分鐘?

對面,10分鐘內,因要等過馬路

大宅

02413124 發表於 19-3-26 18:15
對面,10分鐘內,因要等過馬路

明白了, thanks

大宅

下星期會去住hardrock ,請問生態園有咩玩,去到先買門票?定只玩Mh mall都夠玩?
Mall 入面有冇木屋燒烤、八合里、海底撈、喜茶呢d? thx

首頁

尾頁

跳至