自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

XYZABC 發表於 18-12-10 10:30
佢連結婚都冇請我,所以我覺得自己好蠢。

真喺一心搵你找數喎

男爵府

還返俾你已賺咗,我會去食飯慶祝一下

男爵府

我15年前又係幫人俾咗條數5仟幾,即刻連影都無,5仟幾睇到佢幾咁賤格

大宅

絕對係賺咗!唔好諗通脹,咁樣自己會唔開心。
其實應該記得欠你錢,如果唔係點會咁順攤你講就信。

琥珀宮

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主:

賺左,有好多人好無恥

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

咁都好彩巨地未離婚,如果唔係就算你搵翻巨應該都唔會還了

珍珠宮

XYZABC 發表於 18-12-10 09:53
因為add了當事人後,她又取消了我做朋友。

即係記得借錢件事

珍珠宮

XYZABC 發表於 18-12-10 10:55
我覺得係佢無打算還。

好想知佢老公點諗! 男人肯幫老婆還, 佢老公都知個老婆咩人

有次係連鎖快餐d 枱好埋, 我狼吞虎燕中, 突然有人同朋友講我偷聽

隔離個男仔會點諗?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁都收得返算係咁啦

用戶要求終止服務

賺左
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

伯爵府

sjnl43 發表於 18-12-10 21:45
好想知佢老公點諗! 男人肯幫老婆還, 佢老公都知個老婆咩人

有次係連鎖快餐d 枱好埋, 我狼吞虎燕中, 突然 ...

我唔知佢老公點諗,佢哋拍拖時食過幾次飯,借$後更失聯,我都係膽粗粗問佢老公。 

公爵府

XYZABC 發表於 18-12-10 09:41
話說十八年前有一要好同事結婚,雖然我已經轉咗工,但她要求我幫她去選結婚相,我興高采烈去幫她,諗住她真 ...

3.) 要劏雞還神,多謝朱格伯克,冇佢嘅Facebook, 唔好話還錢,您應該連您朋友嘅影都搵唔到。
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

男爵府

樓主你就好啦,追得番條數。
借我5000,重要問我朋友借多5000,合共一萬,差不多25年啦,25年前一萬對於我黎講好多啦,呃我就算,連我朋友都呃
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

伯爵府

AAl 發表於 18-12-10 22:33
樓主你就好啦,追得番條數。
借我5000,重要問我朋友借多5000,合共一萬,差不多25年啦,25年前一萬對於我 ...

有冇好似我咁响FB找找。不過25年前5000確實實好多錢,一碗雲吞麵應該不過$10。 

大宅

回覆樓主:

算好彩,食餐好先

大宅

話說十八年前有一要好同事結婚,雖然我已經轉咗工,但她要求我幫她去選結婚相,我興高采烈去幫她,諗住她真 ...

值得恭喜

公爵府

親子王國15週年勳章

恭喜你,我有好多舊同事數都無可能收返

禁止訪問

子爵府

佢咁快肯還,好明顯就記得爭你錢呢件事

不過佢最後肯還,就解開心結,忘記咗去就算啦,呢個人呢世都唔會再做你朋友

首頁

尾頁

跳至