自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ah....今次買羽絨,另附sf櫃,點知fb店話將羽絨單夾娌之前買的shopping bags sf 店取,我取貨時只有shopping bags, 所以冇為意,今日問佢點解仲未有羽絨啦,佢話已寄,但我真係冇收到,同埋羽絨係已附sf櫃。呢間野真係好衰,冇入到件羽绒又話有,唉,又比人呃了。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BRITTANY1 發表於 18-12-10 11:11
ah....今次買羽絨,另附sf櫃,點知e sevexx kix 話將羽絨單夾娌之前買的shopping bags sf 店取,我取貨時只 ...

JD930    發表於 18-12-13 11:33
不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

珍珠宮

fb 專門騙人架

男爵府

以後要戒fb 買野

男爵府

回覆樓主

叫佢查寄順豐個陣cctv,無理由賣家有羽絨同無羽絨都唔知,有厚度咁多。小額錢債追佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

王國教室勳章

我宜家都唔敢响Facebook shop 買,之前我响某間好多人話好,”太太”度買左幾樣,明明一張單係免順豐櫃,去到要俾,點知入面少左件貨。我message /email 問佢地又唔覆,攪左好耐都未覆

水晶宮

畀面勳章

Ashleycorina 發表於 18-12-10 12:03
我宜家都唔敢响Facebook shop 買,之前我响某間好多人話好,”太太”度買左幾樣,明明一張單係免順豐櫃,去 ...

"太太"我只買過兩次野,so far都ok無問題

男爵府

唔敢fb買野

水晶宮

回覆樓主:

fb我都買過好幾間, 暫時未試過寄失/寄漏

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

報警

JD930    發表於 18-12-13 11:34

子爵府

Ashleycorina 發表於 18-12-10 12:03
我宜家都唔敢响Facebook shop 買,之前我响某間好多人話好,”太太”度買左幾樣,明明一張單係免順豐櫃,去 ...

太太我買過好多次野,佢地服務態度好好喎,可能個排太多人買野所以好耐先覆,但平日都好快就覆到客,我個人覺得佢地做得算幾好

珍珠宮

好媽媽勳章

BRITTANY1 發表於 18-12-10 11:58
以後要戒fb 買野

男爵府

靚豬豬 發表於 18-12-10 12:18
"太太"我只買過兩次野,so far都ok無問題

係!但另一間baby shop 4 u 真係好差,九月過咗數之後,現在也未收貨,貨到了Send email要求寄出,完全冇回應, 亦都沒有其他聯絡方法,我諗我要搵日直接上去觀塘地址
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

男爵府

回覆樓主

Baby shop 4 u 一定唔會再幫襯, 黑店
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

珍珠宮

youhello507 發表於 18-12-10 11:49
fb 專門騙人架

咁又唔好一技杆打冧一船人

大宅

LuckyGirl 發表於 18-12-10 13:20
係!但另一間baby shop 4 u 真係好差,九月過咗數之後,現在也未收貨,貨到了Send email要求寄出,完全冇 ...

呢間我上次walk in拎貨
平日下午都要等over 1小時
唔會再訂

珍珠宮

LuckyGirl 發表於 18-12-10 13:20
係!但另一間baby shop 4 u 真係好差,九月過咗數之後,現在也未收貨,貨到了Send email要求寄出,完全冇 ...

9月?而家都12月,出年都就到啦

首頁

尾頁

跳至