自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

我都有買嗰件羽絨 , Packing好細 , sf櫃最細都放到 , 因為佢係輕身羽絨, 㩒實佢會縮小好多, 呢間出貨會send 相比賣家 , 你可以追下佢 , 我買過好多次都收到貨!

侯爵府

畀面勳章

Sf 寄野有張單 寫重量 物件等資料
叫佢send張寄件單比你
自己打去check 下 快過佢覆你

PS:買野可以搵我 廠家攞貨

珍珠宮

BRITTANY1 發表於 18-12-10 11:11
ah....今次買羽絨,另附sf櫃,點知e sevexx kix 話將羽絨單夾娌之前買的shopping bags sf 店取,我取貨時只 ...

呢間野店主好不知所謂,我買過幾次有次見到隻護膚品,我google下睇下有冇comment,點知喺個台灣blog見到佢copy到一字不漏,我留言話佢點解可以咁cheap用人地嘅野當係自己感受,佢當然冇回應啦,自此冇再follow

珍珠宮

開心吸收勳章

LuckyGirl 發表於 18-12-10 16:37
冇錯,九月到現在
這間Baby shop 4 u 有完善的付款系統,俾錢就好方便快捷!但付款之後所有嘢求求 ...

佢地應該唔係呃人,但買之前要有心理準備係等勁耐,我次次都係順豐到付。

男爵府

冇事了,店主補寄番,甘都ok

男爵府

知錯能改都ok

男爵府

LuckyGirl 發表於 18-12-10 13:20
係!但另一間baby shop 4 u 真係好差,九月過咗數之後,現在也未收貨,貨到了Send email要求寄出,完全冇 ...

我都有幾件係10月買左到而家都未有,有時到左貨又無email通知,一路就仲係pending緊,但我又見佢fb同人講全部已有現貨,上觀塘倉,佢話gmail有機會收唔到,要自己check, 跟住仲話我件貨未到,要12月中,我問佢-咁你地fb又話現貨到晒,即係訂既就無,而家新客就有,佢先話俾我而家拎埋,真係差到爆,到d貨番齊,,一定唔會再去哩間買。價錢同其他差唔多,仲唔駛下下等幾個月,真係差!

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

creambb 發表於 18-12-11 01:15
呢間野店主好不知所謂,我買過幾次有次見到隻護膚品,我google下睇下有冇comment,點知喺個台灣blog見到佢 ...
咁都得

Poyau    發表於 18-12-13 12:31

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

以後都唔敢再喺fb買野 ,買一件衫 等到花兒也謝了 成2X日都未收到貨

公爵府

我見「太太」有現貨賣, 買現貨會唔會隱陣啲?

首頁

尾頁

跳至