宜家唔知私家做個普通婦科檢查要幾錢

waic
|
超聲波掃描+抹片
yiqiyihui
|
中環做,舊客價under $2000.
Consult $800, ultrasound $800, 抹片好似200幾。
yiqiyihui
|
新客Consult千幾,first consult 仲要貴D。
QUEEN314
|
回覆 waic 的帖子

CWB 做開$1280
tmd123
|
waic 發表於 18-12-10 12:01
超聲波掃描+抹片

星期六喺佐敦做齊兩樣$600,個醫生喺bk都幾出名,姓張的,不過我係一年前book定的
waic
|
tmd123 發表於 18-12-10 12:25
星期六喺佐敦做齊兩樣$600,個醫生喺bk都幾出名,姓張的,不過我係一年前book定的
...

可唔可以pm比我 ,佐敦方便呀,約定出年都好
waic
|
yiqiyihui 發表於 18-12-10 12:18
中環做,舊客價under $2000.
Consult $800, ultrasound $800, 抹片好似200幾。

謝謝
eemm
|
...

請問那位
fiann
|
...

可以pm我嗎?
tmd123
|
waic 發表於 18-12-10 13:05
謝謝

已pm
tmd123
|
eemm 發表於 18-12-10 13:13
請問那位

已pm
tmd123
|
fiann 發表於 18-12-10 13:14
可以pm我嗎?

已pm
Tebing
|
中環做,舊客 (over 10 years); HK$2,500
KHW1
|
...

can u pm me,thlks
Countrygirl
|
...

Please pm to me. Thanks
yokotong
|
...

請問可唔可以pm我呀?謝謝
Jessica.Ceci
|
...

可以pm我嗎?唔該哂
tmd123
|
...

唔好意思,我唔一一pm喇,大家可自行search 張x良。地址係佐敦嘉x大廈 13樓的
chuiyeebird
|
waic 發表於 18-12-10 12:01
超聲波掃描+抹片

我去家計會做 幾百咋
Honey
|
我想問超聲波照邊個位?平時我衹做抹片。