自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

熱媽 發表於 18-12-10 14:39
希望傷者無事!司機你揸咁快是否趕住去死?你想死但人地唔想架
...

個司機落車買飯無拉手制,佢見到用個身去頂,點知頂唔到都受重傷

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

年尾流流唔知點解寧舍多意外

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

逝者安息 傷者早日康復

寶石宮

2024年龍年勳章

sunnygirl 發表於 18-12-10 16:10
年尾流流唔知點解寧舍多意外

幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

Poyau 發表於 18-12-10 18:01
逝者安息 傷者早日康復

幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

longheibaby 發表於 18-12-10 16:05
我都覺得係,可惜當時司機無上返車整停架車,而高估自己能力用身阻擋,結果......
...

幸福可以好簡單

子爵府

BBJOJO 發表於 18-12-10 14:27
保母車衝上行人路 撞低多人
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181210&s=10829391&a=59012963

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

BBJOJO 發表於 18-12-10 14:27
保母車衝上行人路 撞低多人
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181210&s=10829391&a=59012963

琥珀宮

longheibaby 發表於 18-12-10 16:05
我都覺得係,可惜當時司機無上返車整停架車,而高估自己能力用身阻擋,結果......
...

千鈞一髮,冇時間俾佢細想,所以做出直覺反應。睇佢去到車前去檔,佢企圖力挽狂瀾,可惜......

好慘嘅意外。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

...

上唔返, 應該lock左門喇!
放下自在

大宅

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

SandyKL 發表於 18-12-10 20:03
千鈞一髮,冇時間俾佢細想,所以做出直覺反應。睇佢去到車前去檔,佢企圖力挽狂瀾,可惜......

好 ...

令人心痛

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

男爵府

回覆樓主:

子爵府

好媽媽勳章

SandyKL 發表於 18-12-10 20:03

好 ...

啱嘅!意外發生時應該無咁理智,司機用自己擋住,都係唔想架車流下撞到途人

寶石宮

2024年龍年勳章

longheibaby 發表於 18-12-10 20:34
啱嘅!意外發生時應該無咁理智,司機用自己擋住,都係唔想架車流下撞到途人
...

佢已經盡力了……
r.i.p
幸福可以好簡單

珍珠宮

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

舒太呀舒太,上次妳司機已經遺漏個小朋友在車上,今次妳團隊司機又出事啦,妳自己咁多年就賺到盡啦,你有無監管司機質素架,再下一單係咪再玩大D呀?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MMVV 發表於 18-12-10 21:25
舒太呀舒太,上次妳司機已經遺漏個小朋友在車上,今次妳團隊司機又出事啦,妳自己咁多年就賺到盡啦,你有無 ...

咁大wok??
放下自在

首頁

尾頁

跳至