夫婦情感

跳至

首頁
34567...10

尾頁

男爵府

怒我直言, 你老公可以說是變態.

樓主, 對自已好一點, 別再卑躬屈膝了, 你值得配一個好老公的.

重新規劃一下以後的生活, 無論如何都要踏出第一步, 你是兩個兒子的榜樣, 相信你不想兒子將來變成另一個你老公, 或變成另一個現在的你吧.

為母則強, 你有大學學歷, 要找工作應該不會太困難. 我猜你現時欠缺的是信心和決心, 鼓起勇氣, 你一定可以的. 加油呀!

男爵府

mzlian123 發表於 18-12-10 16:46
結婚7年莫講話同父母食飯,連電話都冇打過一個,亦冇去過我屋企探佢地,淨淨俾左三仟元叫我帶返去。我爸爸 ...

替你爸爸心痛,搞成咁我諗佢老人家都心裏有數,女係爸爸心裏的公主,爭氣啲走啦,你真係走咗或者博到佢反省回心轉意,唔好做到自己咁賤,兩個仔見到都唔會覺得呢個家係開心的家,今次走出去要狠心啲,唔好一叫就返去,如果最終真係分開,好好照顧兩個仔,過好自己生活,既然你讀書叻有學歷,靠自己,唔好睇人面色

男爵府

唔介意問句, 男家是有錢的, 對嗎?

男爵府

......

男爵府

mzlian123 發表於 18-12-11 09:39
兩個仔目前來講仲係佢核心價值範圍內,所以佢都會安置好佢地。目前未搬係因為我同佢都身冇分文,我的私已俾 ...
睇到呢度真係忍唔住,你呢個老公得你覺得佢叻,佢根本完全唔識做生意,你仲陪佢一齊癲,佢咁斤斤計較你就唔好借錢俾佢啦,可憐之人必有可恨之處,你做得最錯就係俾佢操控你,完全冇晒自己嘅思考思想,快啲醒,過幾年有返自己生活你回望返,發覺今日好錯

男爵府

......

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

原來個男人仲要係無錢咖,開頭聽仲以為係豪門恩怨

男爵府

回覆 mzlian123 的帖子

佢靚仔到劉德華定陳冠希咁樣,非常高大有型?冇錢冇本事,又冇學歷,其實佢有咩叻,做生意做到咁失敗,唔識計數,一尾入貨扎貨存倉,唔識分析市場,叻喺邊度?有咩條件,佢要求嘅人又要靚又要身材好,乖巧又要獨立自主,有咁好條件都唔會揀佢啦,你揀佢就真係鬼暗眼,樓主你其實好好的,珍惜自己,呢啲人活喺自己世界孤芳自賞冇人同佢相處到的,早走早着

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

我開頭都以為係咪又叻又醒又有錢先咁大鼻, 原來:
"七年來不斷循環,我對佢有埋怨,覺得佢一直忽略我,好簡單的家庭樂佢一直俾唔到我,淨係顧住佢盤生意,但佢又做得不顺利,做左十幾年生意仲係身冇分文,我拿私己錢俾佢周转,佢就分期還錢俾我,每個禮拜俾一百蚊利息我,話冇欠我。"
只是一個隱中! 可能是有"亞氏保加"果種。
係咪因為佢幾靚仔而且是樓主初戀先咁?
咁多刻薄說話, 我聽一次已經無面比。何況佢比到D乜野兩個仔? 父愛? 乜都無, 同做真單親一樣, 樓主絕對無損失。
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

兩個仔目前來講仲係佢核心價值範圍內,所以佢都會安置好佢地。目前未搬係因為我同佢都身冇分文,我的私已俾 ...

佢買賣d咩貨?

睇完我只係覺得呢種人連拍拖都唔會,搵返工,搵返自己,唔好被呢d垃圾作賤自己

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

heidys 發表於 18-12-11 12:23
我開頭都以為係咪又叻又醒又有錢先咁大鼻, 原來:
"七年來不斷循環,我對佢有埋怨,覺得佢一直忽略我,好簡 ...

生2件仲要有人,真係無言

樓主因為要佢養?先會咁

講真扣返俾佢周轉既數可能係樓主倒貼

大宅

呢D人叫叻? 佢叻到入左D貨會20年都賣唔晒? 入錯貨唔係問題, 問題是不懂止蝕, 佢根本是一個廢人, 你真是早走早著啦! 2個小朋友都唔好跟佢太多, 教壞晒就大件事

翡翠宮

beebee67890 發表於 18-12-11 12:22
回覆 mzlian123 的帖子

佢靚仔到劉德華定陳冠希咁樣,非常高大有型?冇錢冇本事,又冇學歷,其實佢有咩叻 ...

憑佢會考25分掛?

Eq 0分,待人處事0分,先搞到要自己做生意仔,其實鎖住自己果10個鐘可能只係上下網,去下討論區做下健盤戰士,打下機,現實既佢根本就係一個失敗者,仲要唔認自己係

翡翠宮

mzlian123 發表於 18-12-11 12:04
呢度好多jm都鼓勵我,了解女人嘅都係女人,今次走左唔會返轉頭,佢係一個好有原則自信的人,唔會回心轉意, ...

你真係好忍得

俾我聽到咁講應該成屋既野都劈爛佢

琥珀宮

救命呀,你咁都仲唔攞返樽鹽?你生第一個已俾佢嫌棄,你都仲同佢生第二個?SORRY,只係睇到一個鍾意虐人,一個鍾意被虐

男爵府

........

珍珠宮

仲衰過猶太人

琥珀宮

mzlian123 發表於 18-12-11 09:48
佢亦講過我俾佢落後三十年,我同佢結婚令佢的後代血統唔純正。我生的仔唔可以蠢過佢。兩個仔有D方面似我, ...
痴~線~架﹗

唔好意思,你形容你老公令我諗起嗰D恐怖變態殺手﹗令人感覺非常不安﹗

男爵府

........

伯爵府

Sorry, 如果你係我女, 我會心痛點解你要咁犯賤.
距低做人討好一個唔愛你的老公.
咁0既生活開心咩.

首頁
34567...10

尾頁

跳至