在職全職

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 10:32
晚晩都係咁,救命有時天光可以瞓返,有時吾得

瞓得唔好真係好慘,第二日又無精神做野

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

靚豬豬 發表於 18-12-19 11:30
我琴晚好好訓,一覺訓到今朝比鬧鐘鬧醒,好少有,平時多數早過鬧鐘醒

好瞓就好我間吾中都可以,要珍惜呢d日子

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-12-19 11:31
瞓得唔好真係好慘,第二日又無精神做野

我日頭又冇覺得攰,可能精神狀態緊張

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-12-19 11:08
佢又真係....咁多年都無進步,其實佢已經好多機會架啦~

舊年降魔的都無,之後都唔知仲有無

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-12-19 11:20
當您唸到每個月有$$出可能會減輕病情既

琴日唔覺意見到有個鋪,話自己無做野13年,再搵返工,份工都 ...

有得40k都唔會係太低級工啦!

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 11:26
睇樓主講份工仲悶到抽筋添
我冇睇過果個鋪

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-12-19 11:26
人地本身學歷高可能係專業人任

有晒牌果D, 幾時搵工都高人工

佢話自己唔係專業人員噃,應該係管理層

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 11:27
有咩講

講TBB膠劇

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 11:29
你講我呢d呀

計時薪我隨時低人工過你

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 11:28
早晨豆,咁早既

準備去受刑

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

靚豬豬 發表於 18-12-19 11:30
我琴晚好好訓,一覺訓到今朝比鬧鐘鬧醒,好少有,平時多數早過鬧鐘醒

瞓得食得痾得先係最好

象牙宮

acbeans 發表於 18-12-19 11:40
準備去受刑
乍乍臨搞掂佢過年食好野

雲母殿

bylobb 發表於 18-12-19 11:38
我冇睇過果個鋪

個post上個月講到而家仲喺度哇

水晶宮

bylobb 發表於 18-12-19 11:38
我冇睇過果個鋪

仲有另1個晒鋪,話自己出左雙糧定Bonus唔知買咩好,因為之前已經買左鑽石,gucci, chanel,etc.... D人好驚訝點解唔儲起佢

雲母殿

多利是 發表於 18-12-19 11:39
講TBB膠劇

醒目呢d吾會比人插又有爭議性

雲母殿

bylobb 發表於 18-12-19 11:39
計時薪我隨時低人工過你

我好多時收好夜呢

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 18-12-19 11:42
乍乍臨搞掂佢過年食好野

咁太后到時係咪會拎啲時令貢品過我食

雲母殿

準備去受刑

加油吾使驚架

象牙宮

多利是 發表於 18-12-19 11:43
仲有另1個晒鋪,話自己出左雙糧定Bonus唔知買咩好,因為之前已經買左鑽石,gucci, chanel,etc.... D ...
好多人識得生金, D錢洗極都面個浸

係我唔識

水晶宮

準備去受刑

請豆娘娘安

之後就好架啦,黑暗過後就黎明啦

首頁

尾頁

跳至