在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 128

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 18-12-19 15:02
謝靚靚。 難過左一日, 都要過活嘅

呢個FRIDAY 我要MARATHON MEETING,我唔想放假, 但 ...

add oil

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 18-12-19 15:03
人生幾步曲,接受、面對、解決、放下,放鬆啲啦!
呢D 我應該一生都做唔到

水晶宮

畀面勳章

acbeans 發表於 18-12-19 15:03
人生幾步曲,接受、面對、解決、放下,放鬆啲啦!

係咖,我自己都仲學習緊

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 18-12-19 14:45
你都知哀家廚藝幾咁了得

我煎扒冇奄, 我剩係識煎時落黑椒 & 粉紅鹽

太后你十指不沾洋春水,識得落黑椒已經好得架啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 18-12-19 15:10
add oil

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 18-12-19 15:06
藥力未過? 過左就食得啦. 一係切細件D 食。

DENTIST話下次幾時再見呀?

開始無咁麻啦!可能到4點都得啦卦,book 咗28號再洗埋右邊

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 18-12-19 15:10
呢D 我應該一生都做唔到

係你自己唔想做,一味負面消極

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-12-19 14:50
感覺好得意,打落塊面係無感覺

我都試過啊,嗰時杜牙根打咗3支

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-19 14:59
上我心嘅好人或衰人先會令我咁唏噓, 如只係過客, 真係話知佢啦
每逢佳節倍思親, 每逢放假 ...

我明白啊,因為大時大節通常啲朋友都會陪自己屋企人

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 18-12-19 14:45
你都知哀家廚藝幾咁了得

我煎扒冇奄, 我剩係識煎時落黑椒 & 粉紅鹽

呢個做法唔係正常咩

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 14:45
我知呀,上年做冬我去街市先比人搶住㩒,諗起都一額汗

原來我開個TBB膠劇鋪都有人回噃,E樹都係吹下膠水好,認真您便輸了

咁當然對住我幾位尊敬既娘娘絕不一樣啦

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

joannelai930 發表於 18-12-19 15:26
呢個做法唔係正常咩
終於都冇人發現哀家原來係一個正常人喇

多謝晶妃娘娘

雲母殿

多利是 發表於 18-12-19 15:34
原來我開個TBB膠劇鋪都有人回噃,E樹都係吹下膠水好,認真您便輸了

咁當然對住我幾位尊敬既娘娘 ...

不枉本宮平時咁錫你

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

岩岩放左隻小蟹吐現, 打和賺左息

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 18-12-19 15:35
終於都冇人發現哀家原來係一個正常人喇

多謝晶妃娘娘

原來唔可以發現

雲母殿

bylobb 發表於 18-12-19 15:36

你仲有小古仔

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 15:35
不枉本宮平時咁錫你

謝娘娘

水晶宮

bylobb 發表於 18-12-19 15:36

我仲有幾隻蟹毛,有佢係樹先啦

象牙宮

joannelai930 發表於 18-12-19 15:36
原來唔可以發現

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-19 15:37
你仲有小古仔
唔少, 1113黎架

首頁

尾頁

跳至