自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

KIbabe 發表於 18-12-10 18:58
今日班男同事lunch時間喺到討論緊佢,大部份都話佢肥同好肉地,反而張曦雯太瘦
原來男人真係唔like女人太瘦 ...

男人用下面去思想女人。

珍珠宮

KIbabe 發表於 18-12-10 18:58
今日班男同事lunch時間喺到討論緊佢,大部份都話佢肥同好肉地,反而張曦雯太瘦
原來男人真係唔like女人太瘦 ...

“大部份都話佢肥同好肉地,反而張曦雯太瘦
原來男人真係唔like女人太瘦”
請問邊度表達唔男人中意有肉地呢?

子爵府

nobodyfool 發表於 18-12-11 09:41
張我反麻麻地,身材係正,但有男人feel

係啦,初初同有時覺得佢靚,但呢排個樣硬係怪怪咁 。。

珍珠宮

畀面勳章

唔同人唔同品味, 我自己都鐘意小肥同甜的女仔

公爵府

回覆樓主:

有肉地我中陳瀅
劉佩玥又高又橫,男人冇身高185以上都抱唔起佢

sonet    發表於 18-12-11 15:19

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Moon應該唔肥呀,不過我真係覺得佢面型唔靚,唔識點形容,是鞋抽定倒及牙
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

alicemic 發表於 18-12-11 09:18
我係女人唔覺劉好肥,唔單止唔係好肥, 連肥都稱不上, 身材ok good, 但個樣就屬於no good, 似比人兜鎚鍋面 ...

瑪瑙宮

兩个都面太長.

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

alicialee1210 發表於 18-12-11 11:08
Moon應該唔肥呀,不過我真係覺得佢面型唔靚,唔識點形容,是鞋抽定倒及牙
...
應該係鞋抽面
但計埋個身材
夠補數有突啦
好似隔離壇話齋
咁都話唔掂既人
平時係咪食開model

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

大宅

回覆樓主:

我覺得moon幾甜幾正,又白又滑甘,張希文有小小殘,但好有女人味

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

劉見過佢真人, 大約有180CM高, 都幾大隻

侯爵府

2024年龍年勳章

nobodyfool 發表於 18-12-11 09:41
張我反麻麻地,身材係正,但有男人feel

我都覺似人妖

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

amyamy123 發表於 18-12-11 11:36

180咪好高
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

2024年龍年勳章

甘高, 高過好多男人

伯爵府

woocatcat 發表於 18-12-11 08:40
真心唔明點解d人覺得佢正?

佢個樣好甜

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

真人身型岩岩好,上鏡會好肥。所以好多明星真人瘦過板。

好多年前見到呀叻,真人都唔係上鏡甘漲。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

有甘高?著左高踭鞋可能有

伯爵府

應該無咁高,我都見過佢,同我迎面行過,我173佢同我差不多,但我見佢時佢已經瘦左好多,濃妝身形係fit偏橫少少,整體係靚的

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

討論like 唔like 同真實又係兩回事

大宅

真係唔覺佢靚 係白滑高

首頁

尾頁

跳至