懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我係!同你一樣!打死都唔想99幫手,其實佢個人無乜野,但佢太污糟同埋唔聽人講,成日講佢四十年前點點點,尿片都唔駛用,又話初生bb乜都食得 點放心比佢湊,雖然自己湊真係好辛苦,但都寧願自己黎
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

Daisywong313 發表於 18-12-10 22:14
點會唔得,我陪月都無,一樣係咁
冇媽媽揍唔到自己bb嘅支持你自己揍
...

同意呀!無話搞唔掂既,我都係連陪月都無,姐姐都無,全程自己黎,新手第一胎!辛苦係真係好辛苦,頭一個月簡直崩潰,成日喪喊但換片餵奶好快就上手,逼住你日練夜練,都無得唔上手.....
不過我想話如果重新再黎過,我一定堅持請陪月

珍珠宮

kakakwok716 發表於 18-12-10 22:31
唔會唔得,只係初頭未上手,會唔知點做,但唔依賴有人幫手,會好快處理到,自己bb 自己湊,
我由未有已經決 ...

你講得好岩!佢唔理你仲好呀!我99間中黎探b, 不停話我呢樣唔岩果樣唔岩,講到佢湊就識飛!第一個星期就問我戒左夜奶未,我話邊有咁快,佢就話我唔識教,唔識湊!!佢話佢個仔當年出世第五日就戒左夜奶!!痴痴地
我老公話b夜晚扭計,佢就話我地唔識教!個b得個幾月咋,真係火都黎!!

首頁

尾頁

跳至