有無淘寶達人可以教下我?

ucuniversal
|
我買了2件野,我明明選4PX集運送指定智能櫃,但今日來了1件送我公司(舊地址)我擔心另一件又送去公司,因我常常不在無人開門,今日4PX派件員同我講只跟佢地schedule送一次如果無人會打回頭,我心唸都起碼打個電話啦,咁離譜! 想請問那裹可check到我集運當時選智能櫃or公司地址?我想知道是我填錯了或4px錯?有無聯絡4px方法? Thanks
|
試下delete 舊地址?
ucuniversal
|
ti[email protected] 發表於 18-12-11 08:18
試下delete 舊地址?

我己聯系客服小蜜峰,但仍找不到4PX香港電話,我以前用過4PX服務好差,派件無人就退件,不打電話給人收件, Thanks

20150618bb
|
ucuniversal 發表於 18-12-10 23:28
我買了2件野,我明明選4PX集運送指定智能櫃,但今日來了1件送我公司(舊地址)我擔心另一件又送去公司,因 ...
多數係你自己出左問題,你可睇番收貨地點
andyman
|
你應該選錯了地址, 唔會無端端送你公司。

而且到集件 時有得選自取點,智能柜或送到家/公司。
ucuniversal
|
andyman 發表於 18-12-11 12:19
你應該選錯了地址, 唔會無端端送你公司。

而且到集件 時有得選自取點,智能柜或送到家/公司。 ...

到達集運時我選了屋企附近的智能櫃,但不知為何送了去公司

ucuniversal
|
20150618bb 發表於 18-12-11 12:15
多數係你自己出左問題,你可睇番收貨地點

請問在那裏可睇返集運我選的地址或智能櫃?因為我記得我click屋企附近的智能櫃,但不知為什麼送了去公司, Thanks

20150618bb
|
ucuniversal 發表於 18-12-11 13:34

請問在那裏可睇返集運我選的地址或智能櫃?因為我記得 ...
你有幾多個收貨點?
ucuniversal
|
20150618bb 發表於 18-12-11 13:41
你有幾多個收貨點?

我以前是用公司地址收,但今次我click屋企附近智能櫃
Poyau
|
派送及問題件查詢熱缐: 852-34210418

https://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=25516272195&toSite=main
20150618bb
|
ucuniversal 發表於 18-12-11 14:23
我以前是用公司地址收,但今次我click屋企附近智能櫃
你跟番物流到香港咪搵到件貨
babyballball
|
你去網頁版,訂單價錢下面有"集運"個制你按入去可以睇到所有集運單係送去邊
ucuniversal
|
20150618bb 發表於 18-12-11 15:53
你跟番物流到香港咪搵到件貨

用集運只跟到大陸倉收到貨香港果part跟唔到?
ucuniversal
|
babyballball 發表於 18-12-11 16:09
你去網頁版,訂單價錢下面有"集運"個制你按入去可以睇到所有集運單係送去邊 ...

Thanks
20150618bb
|
ucuniversal 發表於 18-12-11 18:05
用集運只跟到大陸倉收到貨香港果part跟唔到?
咪打去集運香港客服
ucuniversal
|
20150618bb 發表於 18-12-11 18:31
咪打去集運香港客服

就係香港客服難揾,無晒辨法才上來問下
bongbongpatty
|
吾識用下次用番順丰集運