姐姐錫BB面珠得5得?

dalllllllllttt
|
BB 6個月大之前,我地冇錫;之後見佢大個D
間5鐘都會錫下面珠。
之前同姐姐講過 大家都5好錫驚口水有菌,佢都話明白。
但自從佢見到我地偶然會錫之後,佢又跟著錫
宜家差不多10個月
咁姐姐錫BB面珠 停5停呢?
kaman0617
|
dalllllllllttt 發表於 18-12-10 23:42
間5鐘都會錫下面珠。
之前同姐姐講過 大家都5好錫驚口水有菌,佢 ...

我日日都啜個女面珠,屋企人都係間中啜一下,塊面無起粒粒啜下可接受,老人家除外
|
kaman0617 發表於 18-12-11 09:45
我日日都啜個女面珠,屋企人都係間中啜一下,塊面無起粒粒啜下可接受,老人家除外 。
...

thx!咁我可以放心喇!
我要做媽媽
|
面珠既話系可以既,可能湊咗咁耐都有感情,不過經常性既話,我可能會有D反感
RubyYu07
|
雖然我見到都會唔鐘意~不過姐姐都係出於錫bb
cookingbaby
|
之前都聽人講話唔好錫,會有菌。但係有時真係忍唔住錫返啖囖。
|
我要做媽媽 發表於 18-12-11 15:02
面珠既話系可以既,可能湊咗咁耐都有感情,不過經常性既話,我可能會有D反感 ...

就係經常性⋯
都知道佢鐘意BB 所以驚講出口 比佢覺得歧視佢
我自己都5係經常錫面

|
RubyYu07 發表於 18-12-11 16:05
雖然我見到都會唔鐘意~不過姐姐都係出於錫bb

係呀!
算la!由佢
bchuma
|
dalllllllllttt 發表於 18-12-10 23:42
間5鐘都會錫下面珠。

我接受唔到咯
我要做媽媽
|
dalllllllllttt 發表於 18-12-11 18:32
就係經常性⋯
都知道佢鐘意BB 所以驚講出口 比佢覺得歧視佢
我自己都5係經常錫面

咁就算喇,自己介意事後抹下佢個面珠就得喇
ccnan
|
間5鐘都會錫下面珠。

姐姐意思係親家姐定工人姐姐?
RubyYu07
|
dalllllllllttt 發表於 18-12-11 18:33
係呀!
算la!由佢

如果錫嘴就一定要制止了
|
ccnan 發表於 18-12-11 21:18
姐姐意思係親家姐定工人姐姐?

工人姐姐
haha748494
|
外人我始終接受唔到。
mamasoon
|
我工人成日都錫bb,我覺得佢都係中意佢先錫佢,睇返工人覺得佢都乾淨企理,我會當佢半個自己人
|
mamasoon 發表於 18-12-16 12:25
我工人成日都錫bb,我覺得佢都係中意佢先錫佢,睇返工人覺得佢都乾淨企理,我會當佢半個自己人
...

你講得好啱呀!
GCHK
|
最好唔好囉,雖然姐姐可能真係好鍾意BB
hoganbaby
|
間5鐘都會錫下面珠。

冇問題嘅,冇錫嘴仔就得喇
mrschocolate
|
間5鐘都會錫下面珠。

當然唔得,我接受唔到。錫手我都唔比,口水有菌。

wing21chan
|
RubyYu07 發表於 18-12-11 22:18
如果錫嘴就一定要制止了

錫咀就真係唔係咁好 面都可接受 講真丫 我地要靠佢照顧呀b 都睇唔到咁多 你越叫唔比錫 佢可能越偷偷地錫 到時咪仲衰