夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

C6第二次出䡄,今次仲要唔肯同上面個大陸妹分手,我已經出走過無數次,佢亦唔理我,每次都係我衰心軟自己死返返去屋企,事發已經八個月,佢仍然每個星期都上去3日,唉!我心仍然不死放唔低佢同個家!佢只對我講佢只係去玩,分手係遲早嘅事,唔好迫佢選擇,如果我要走要離婚就我鈡意!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 fifi1017 的帖子

比番D尊嚴自己啦!佢都已經冇放你係眼內, 以後只會越來越光明正大咁去玩, 佢都唔在乎, 你又何必死守個早已死亡嘅所謂家呢! 好自為知!

侯爵府

fifi1017 發表於 18-12-11 06:55
C6第二次出䡄,今次仲要唔肯同上面個大陸妹分手,我已經出走過無數次,佢亦唔理我,每次都係我衰心軟自己死 ...

人生苦短,何必委屈自己?離開d臭男人la

翡翠宮

回覆樓主:

你個標題已經係答案

子爵府

C6第二次出䡄,今次仲要唔肯同上面個大陸妹分手,我已經出走過無數次,佢亦唔理我,每次都係我衰心軟自己死 ...

我想問這八個月期間, 妳們有沒有性生活?

結婚多久? 有沒有小孩? 多大?

禁止訪問

回覆樓主:

瑪瑙宮

二次喎, 重要話你要走就走喎, 佢番黎都當你透明架喇, 咪自己一个對住間屋. 你而家都決定唔到, 只係驚个變帶黎咩影响, 睇你到幾時唔想咁至算囉.

子爵府

睇返樓主d post。 由7月到家下都拖拉左半年了,算啦呻下最後未又係選擇完諒
不過你c6就再下一城,由7月果post話仲係愛妳。到家下由妳走就走。應該好快玩完

男爵府

樓主, 要對自已好一點, 如果你覺得留低是開心的, 自願的, 那就叫自已接受事實, 不要再傷心. 如果留下是痛苦的, 不自願的, 那就立定決心離開他, 重新過更好的生活.

大宅

"衰心軟自己死返返去屋企"

講完啦, 你老公已經睇死你

大宅

回覆樓主:

女人要自愛,留點尊嚴俾自己。忍耐只會換來更多傷害。縱容男人傷害自己唔係愛,係自虐。男人天性係征服,你愈忍,佢只會覺得你冇性格,可以隨意傷害,橫掂佢點做你都唔會離開。世上沒有誰活不了,離開困境重新開始。

大宅

kittykit622 發表於 18-12-11 11:17
女人要自愛,留點尊嚴俾自己。忍耐只會換來更多傷害。縱容男人傷害自己唔係愛,係自虐。男人天性係征服,你 ...

好同意,好多女人通病係衰心軟怕面對改變,以為用自己既愛或付出更多D男人就留在身邊,甘係錯哂,愛你就吾會呃住你去滾,佢一定係愛出面嗰個啦,可能只係當你工人甘使,屋企有人洗衫煮飯。如果男人覺得你無本事靠佢養更會當你地底泥。做人最怕俾人睇死,佢點玩女人你都原諒,甘佢又點會知驚。

大宅

走啦,吾好留戀

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

放生佢...= 放生自己

琥珀宮

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Reema 發表於 18-12-11 12:30
放生佢...= 放生自己
呢個男人無喇,留在佢身邊佢唔珍惜你................你[樓主]得一條路分手

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

呢個男人無喇,留在佢身邊佢唔珍惜你................你[樓主]得一條路分手

子爵府

畀面勳章

自作孽

珊瑚宮

畀面勳章

Jin2012 發表於 18-12-11 07:41

比番D尊嚴自己啦!佢都已經冇放你係眼內, 以後只會越來越光明正大咁去玩, ...

同意。
個男人都去度咁盡,仲有乜可以留戀,

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

放過自己啦

首頁

尾頁

跳至