潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

KWOKPHOEBE 發表於 18-12-11 15:44
我都係坐夜機,響機場禁區裡面間H搵到,外邊H一早斷碼

我果日都走訪了台北H同機場H,都無size

琥珀宮

回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

Very nice

男爵府

回覆樓主:

繼續 加油

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

男爵府

Jumpinn 發表於 18-12-11 15:43
我想睇Hermes 上腳呀(emoji)

wcpcelia    發表於 18-12-12 12:18

公爵府

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

KWOKPHOEBE 發表於 18-12-12 00:21

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

別墅

KWOKPHOEBE 發表於 18-12-11 15:45
聽日影比你,我尼邊已經凌晨啦

等靚相

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

KWOKPHOEBE 發表於 18-12-11 10:57
瘋狂地買,尼兩星期好似唔買唔舒服咁樣,自己都覺得自己好似傻左

好毒

男爵府

瘋狂地買,尼兩星期好似唔買唔舒服咁樣,自己都覺得自己好似傻左

全部都係good pick ah!!!! 我諗緊第二對買白色定黑色呀?!我想睇C既action pic(如你方便,因個你係外國)thanks.
白色就易襯好多,黑色就應該型d! 唉我都唔知1516, h 我有睇過d 人著旦我唔係幾啱厚底。
身3對我都好鐘意吖!旦,3吋或以上一定攰,我唔敢買,買左唔著好嘥咁。

男爵府

maggiecps 發表於 18-12-15 12:56
全部都係good pick ah!!!! 我諗緊第二對買白色定黑色呀?!我想睇C既action pic(如你方便,因個你係外國) ...

Oh element 未番對c sneaker 喎咁好笑!

男爵府

maggiecps 發表於 18-12-15 13:33
Oh element 未番對c sneaker 喎咁好笑!

啊!我訓醒影比你啦!但我對C就係element買哦⋯⋯不過係SA留貨,聽佢講賣好快,其實我鍾意白色,我覺得白色靚D,但我有超多白色sneaker,咁樣先選黑色別開一下

男爵府

KWOKPHOEBE 發表於 18-12-15 16:55
啊!我訓醒影比你啦!但我對C就係element買哦⋯⋯不過係SA留貨,聽佢講賣好快,其實我鍾意白色,我覺得白 ...

Okok thanks. 唉...一心去買
試黑、白、睇下要咩色,佢話佢地未番喎...勁失望...佢留左我電話,佢話番左打比我喎....咁我唯有等下...

子爵府

maggiecps 發表於 18-12-15 17:09
Okok thanks. 唉...一心去買
試黑、白、睇下要咩色,佢話佢地未番喎...勁失望...佢留左我電話,佢話番左打 ...

TST cc 返左啦,黑,白,灰同粉紅色都有,只是粉紅色是布的,有時間直接去睇啦,唔使等element

男爵府

maggiecps 發表於 18-12-15 12:56
全部都係good pick ah!!!! 我諗緊第二對買白色定黑色呀?!我想睇C既action pic(如你方便,因個你係外國) ...

伯爵府

對波鞋令我諗起米芝蓮。。。

男爵府

GGsam 發表於 18-12-15 19:22
TST cc 返左啦,黑,白,灰同粉紅色都有,只是粉紅色是布的,有時間直接去睇啦,唔使等element
...

Thanks 旦我昨晚先得閒落去,得灰色有我碼,試左,我唔係好鐘意隻色所以冇買到。

首頁

尾頁

跳至