自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

之前用LG三星都好好用,但而家華為用唔到。

另外你地日曆會用華為果個定用返google?

仲有華為機影相係咪點set都有聲?

謝謝各位分享

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

人地話 call box 得,我用猛獸錄音。

我mate 10 靜音果陣影相係冇聲。
總有離別的時候

大宅

2024年龍年勳章

cathy11 發表於 18-12-11 13:24

ACR

Poyau    發表於 18-12-11 16:07

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

cathy11 發表於 18-12-11 13:24

用番google calender,因為要收發 d schedule 。

影相可以靜音,相機setting 有得較,不過我係用舊機...

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 cathy11 的帖子

華為電話有內置錄音, 唔駛裝APP

男爵府

al5135 發表於 18-12-11 13:42
ACR

hello, 我裝左ACR, 但佢唔係長開,成日自己無拿拿熄左,係咪p20 唔support
  任何人士如未獲事先給予本人書面許可,一律禁止轉載、發放或擅用本人任何內容或資料。

男爵府

raven 發表於 18-12-11 16:45

請問是否電話通話其間錄音? 請指教在那位置,tks
  任何人士如未獲事先給予本人書面許可,一律禁止轉載、發放或擅用本人任何內容或資料。

男爵府

Chowying 發表於 18-12-11 13:27
人地話 call box 得,我用猛獸錄音。

我mate 10 靜音果陣影相係冇聲。

我揾唔到猛獸錄音呢個app有圖嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cathy11 發表於 18-12-19 15:25
我揾唔到猛獸錄音呢個app有圖嗎?

改左名 tim

佢冇廣告,我 用 free version 要手動錄音,比錢先有自動
總有離別的時候

男爵府

Chowying 發表於 18-12-19 15:37
改左名 tim

佢冇廣告,我 用 free version 要手動錄音,比錢先有自動

手動?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

raven 發表於 18-12-11 16:45

有內置錄音咩!點用?我用mate 9.

翡翠宮

cathy11 發表於 18-12-19 15:38
手動?

電話打出打出打入嗰陣版面會有個掣可以咁

佢有免費試用㗎你可以試下先, 我比較著重錄出嚟嘅quality

有好多其他錄音app都有類似function

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我用緊通話錄音寶,但要每次開左頁面先錄到.唔理耐左又自動關.總之每日要攪攪佢.

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 kit2004 的帖子

你係打電話既版面右下角有打直三點,按下入去設定,碌向下面就會搵到"通話自動錄音"了!

侯爵府

see#14

水晶宮

raven 發表於 18-12-19 15:56

你係打電話既版面右下角有打直三點,按下入去設定,碌向下面就會搵到"通話自動錄音 ...

我個電話冇啊!你用緊邊款電話?

翡翠宮

kit2004 發表於 18-12-19 16:04
我個電話冇啊!你用緊邊款電話?

我 mate 10 都冇
總有離別的時候

侯爵府

回覆 Chowying 的帖子

Mate 10 有喎!我老公都係 mate10

侯爵府

我用p9,你mate 9 仲新喎!

kit2004    發表於 18-12-19 16:15

翡翠宮

raven 發表於 18-12-19 16:09
回覆 Chowying 的帖子

Mate 10 有喎!我老公都係 mate10

點解既 我都睇咗幾次
總有離別的時候

首頁

尾頁

跳至