親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇住過名古屋dormy inn premium, 2月中新年旺季去名古屋book左3晚,但我見comment 話呢家酒店好多旅行團及中國人住,雖然有温泉,但某
d住客都唔沖身,就入去浸。
有免費拉麵宵夜,但因太多人,就未必有枱去享用。
呢家我3大1小,book左3晚1間加大雙人,1張普通雙人床房,加埋早餐,小童收費,要$6500。
諗緊好冇改住其他酒店,請問有冇人推介,謝謝

禁止訪問

男爵府

vunona 發表於 18-12-11 14:28
以我所知, Dormy Inn Group 好少做外國團客, 當然不否定會有.
現在偉大的同胞識得上網自己搵酒店, 知名度高 ...

非常感謝!

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

你點解會訂呢間?如果我去名古屋吾會住呢間,又唔係好方便又唔係平。

在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

子爵府

cc1549 發表於 18-12-11 13:33
請問有冇住過名古屋dormy inn premium, 2月中新年旺季去名古屋book左3晚,但我見comment 話呢家酒店好多旅 ...
你唔係為咗呢碗齋麵去住呢間酒店掛。。。

我CNY後去嘅,當時宵夜唔多人,早餐都食得好安寧,可能我時運高

至於溫泉,因為之後會去深山浸真溫泉,對市區呢啲就冇興趣冇浸過

男爵府

LCHF 發表於 18-12-11 14:54
你唔係為咗呢碗齋麵去住呢間酒店掛。。。

我CNY後去嘅,當時宵夜唔多人,早餐都食得好安寧,可能我時運高

多謝你碗拉麵相,
其實book呢間主要係想浸溫泉

男爵府

回覆 vunona 的帖子

岩岩揾到呢間 Kuretake - Inn Premium Nagoya Nayabashui

5位早餐,有浴場, 雙床房, Dormy Inn Premium咁大間, 但算新酒店, comment都少D

$6,300, 仲平2,, 以妳見解係咪呢間好d?謝謝妳

禁止訪問

子爵府

上年聖誕住dormy,機場有直巴,最近地鐵出口有lift, 無遇到大陸人,房間唔細開到bb車和兩個喼,拉面唔算好食,我滿意

wcpcelia    發表於 18-12-12 12:27

男爵府

回覆樓主:

應謝各位分享,我諗應該住返dormy inn premium。

子爵府

cc1549 發表於 18-12-11 18:28
應謝各位分享,我諗應該住返dormy inn premium。

Dormy Inn交通方便啲, 機巴落車就係

男爵府

vunona 發表於 18-12-11 14:28
以我所知, Dormy Inn Group 好少做外國團客, 當然不否定會有.
現在偉大的同胞識得上網自己搵酒店, 知名度高 ...

請問妳有冇住過納屋橋大和皇家酒店?謝謝! 見有4人房,好似幾好,又平又新,心動想轉

禁止訪問

侯爵府

cc1549 發表於 18-12-11 13:33
請問有冇住過名古屋dormy inn premium, 2月中新年旺季去名古屋book左3晚,但我見comment 話呢家酒店好多旅 ...

我剛剛住過,房間細細,但好骨子。系團隊住。環境可以,市中心,有拉麵食就沒有留。
10點有仼食拉麵應該是逸之彩及酒任飲。呢間我會再去。環境及交通非常方便。
kckammy

男爵府

vunona 發表於 18-12-13 01:28
Daiwa Roynet D-City 嘛, 知道位置係邊度, 但只開左三四個月, 應該冇咩機會住了, 因為地點吊吊地, 旁邊有 H ...

妳對名古屋酒店真的非常熟悉,再次感謝妳
另外妳講既郵輪比喻,直係正!

首頁

尾頁

跳至