網購天地

跳至

首頁

尾頁

洋房

諗住做高箱床多d位,點知位就用左,但儲物空間無多到幾多。油壓桿足足浪費1尺空間,上台有成尺位又唔用得。
重點係 師傅手工馬虎, 夾口做唔好,對唔齊就不斷用腳踢, 未見過咁既師傅。 床板突左成吋出黎, 又賴個地唔平, 咁之前上黎度尺個2個, 係2個師傅做咩呀?不如唔好度喇, 曬晒我d時間。 中間既門裝唔落, 補發過1隻,結果大小又係1樣,如果我又請假等收貨。總知整出黎真係唔值成8千蚊

淘寶被默認好評,差評被 "折叠"

https://helpcenter.taobao.com/learn/knowledge?version=old&id=6704750&referer=https%3A%2F%2Fitem.taobao.com%2Fitem.htm%3Fspm%3Da230r.1.14.19.397e2b15SmC0EC%26id%3D572953888509%26ns%3D1%26abbucket%3D3

補加相片 > 可以睇下個師傅既手工,但係佢就話無辨法,之後第2次第2個師傅先搞返掂

https://www.dropbox.com/s/zc3y2hujgrbz6jx/20181201_111421.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/rsvqxgwn323fjtv/20181201_111435.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/soqwu3t3eorxqkl/20181130_184912.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/0icfzt6p223pde3/20181130_184846.jpg?dl=0

象牙宮

br10n 發表於 18-12-11 14:34
諗住做高箱床多d位,點知位就用左,但儲物空間無多到幾多。油壓桿足足浪費1尺空間,上台有成尺位又唔用得 ...

它有好多不同的名。

1。 它最愛 push 整多D柜。地台。易做, 功夫少。
非利用吊柜, 來省空間, 增加地上面積。

2. 港幣付, 港人怕煩。正好中了人家的計。
用了港幣, 求救都難。

3. 員工是少女, 少男, 懂電腦圖。
根本不是真正設計師。

4. 價格不平宜, 劣種家私。捉虫。

kcpak    發表於 18-12-12 17:37
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

諗住做高箱床多d位,點知位就用左,但儲物空間無多到幾多。油壓桿足足浪費1尺空間,上台有成尺位又唔用得 ...

定制 香港全屋家私定制整体卧室小户型榻榻米衣柜组合床地台储物柜订制https://item.taobao.com/item.htm?id=572953888509&ali_refid=a3_420870_1007:1125048620:N:187253787_0_420174374212:bb675bd06a52106148f5287eab55ee53&ali_trackid=1_bb675bd06a52106148f5287eab55ee53

諗住做高箱床多d位,點知位就用左,但儲物空間無多到幾多。
油壓桿足足浪費1尺空間,上台有成尺位又唔用得。
重點係 師傅手工馬虎, 夾口做唔好,對唔齊就不斷用腳踢, 未見過咁既師傅。

床板突左成吋出黎, 又賴個地唔平, 咁之前上黎度尺個2個, 係2個師傅做咩呀?
不如唔好度喇, 曬晒我d時間。
中間既門裝唔落, 補發過1隻,結果大小又係1樣,如果我又請假等收貨。
總知整出黎真係唔值成8千蚊

高箱床, 根本不用8千就可淘。比在HK 做更貴。

你中伏的原因是什么?
急? 不想做功課?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

https://item.taobao.com/item.htm?id=544531677894&;ali_refid=a3_430281_1007:1125048620:N:7884873338059654875_0_399843978088:a0cf0d5f59ef72493f6c316d822295af&ali_trackid=1_a0cf0d5f59ef72493f6c316d822295af&spm=a231k.7907221.0201601140.10

理性討論交流者。

珍珠宮

回覆樓主:

呢間差評好多,用好多唔同名開網店,唯一可取真係大陸鋪收港幣(好似得呢間係,小心),但價錢實質同香港細鋪唔差幾多,售後服務講就有,實際係0
呢度好多人搵佢,但唔少人中招,聽聞有打手,仲會要人刪post

kcpak    發表於 18-12-13 18:56

男爵府

回覆樓主:

我仲睇緊佢打算搵佢,我見佢facebook都有 好多新公屋都係搵佢全屋裝

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

可以pm 邊間嗎?

水晶宮

bbwing03 發表於 18-12-15 14:25
可以pm 邊間嗎?
標題寫左....唔駛PM~~真係要信樓主
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

象牙宮

jasper0407 發表於 18-12-15 13:51
我仲睇緊佢打算搵佢,我見佢facebook都有 好多新公屋都係搵佢全屋裝

主力是 做香港区。專搵公屋。

它是不做國內其它地方的。廣東省都不做。你唸吓原因????

还有 push 做全屋。

只信 facebook。 不四處先了解, 港人忙, 心急, 沒時間, 同時也懶, 不愛 study.... 中伏主因。
有冇上深圳看???

搵佢做, 有的还 ok, 但机會率低 low.

它的衣柜 display ok, 用就....。自己知。

理性討論交流者。

象牙宮

理性討論交流者。

洋房

回覆 mike89 的帖子

講得岩, 好多打手 !

洋房

回覆 jasper0407 的帖子

問清楚佢包咩唔包咩, 櫃桶唔包,180蚊1個, 拉手你唔講唔包
床都唔包櫃桶, 有無搞錯呀

洋房

回覆 bbwing03 的帖子

主題有寫

珍珠宮

bbwing03 發表於 18-12-15 14:25
可以pm 邊間嗎?

fb有好多間唔同名,小心

男爵府

br10n 發表於 18-12-18 19:00

問清楚佢包咩唔包咩, 櫃桶唔包,180蚊1個, 拉手你唔講唔包

咁基本都唔包?黎到續樣計

伯爵府

2024年龍年勳章

十分感謝提醒!

大宅

十分感謝提醒 x 2

洋房

基本唔包柜桶 !! 180 1個,

首頁

尾頁

跳至