聖誕禮物比新秘書

pigmom123
|

秘書黎左大半年左右,非常幫得手,想買份聖誕禮物畀佢...但係佢又唔飲酒,又唔好名牌。秘書大概30多歲,未結婚,打扮樸素斯文,除咗打羽毛球都冇乜特別嗜好。

以前買嘢俾舊秘書通常都係買支靚酒或者買個名牌銀包。

想問問大家有冇idea ?

tkop
|
pigmom123 發表於 18-12-11 17:00
秘書黎左大半年左右,非常幫得手,想買份聖誕禮物畀佢...但係佢又唔飲酒,又唔好名牌。秘書大概30多歲,未 ...

羽毛球衣
Charlotte_mom
|
買酒店buffet或其他餐飲coupon,俾佢同家人朋友一齊分享
yiumama
|
Sogo Coupons
lilysun123
|
秘書黎左大半年左右,非常幫得手,想買份聖誕禮物畀佢...但係佢又唔飲酒,又唔好名牌。秘書大概30多歲,未 ...

保溫杯。
asa2012
|
貴Hand cream
冬瓜籽
|
羽毛球拍,靚嘅都唔平架!
FJmom    發表於 18-12-12 00:12
jack5163
|
現金券,等佢自己想買咩就買
rainbowchuuu3
|
小利是
happyty
|
運動連鎖店禮卷
Lopopo
|

羽毛球拍

Coupons 係實用,但太行,感受唔到你有關心佢
李露眉
|
Charlotte_mom 發表於 18-12-11 17:12
買酒店buffet或其他餐飲coupon,俾佢同家人朋友一齊分享

little06
|
買個靚靚cars holder 呀,幾實用
Fishqqma
|
asa2012 發表於 18-12-11 17:51
貴Hand cream

可以有幾貴呀?
Fishqqma
|
prada wallet, 平實又大方
|
靚披肩
|

我老公送buffet 禮券給秘書
jin_mui
|
酒店spa package
fghjkl
|
Charlotte_mom 發表於 18-12-11 17:12

(Samantha)
|

呢個好