自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

JUNE408 發表於 18-12-11 19:43
大陸人?

係呀

男爵府

little06 發表於 18-12-11 19:38
我都唔會特別同佢fd, 主要係大家嘅風格唔多同,佢鍾意嘅野我又唔好。
而佢又勁八,見到面又係由頭scan 到腳 ...

大宅

冬瓜籽 發表於 18-12-11 19:44
我老公係大佬

係唔係你叔仔環境冇你老公咁好(女人易妒忌)……衰啲講句……你作為大嫂,你已經俾足面佢…佢唔領情就真係hi bye算…我身邊好多呢類咁關係…好多都係~如果做大嘅…細嘅冇禮貌,唔叫大嫂…你做大嘅亦無需再面懵去做啲吃力不討好嘅嘢去令自己難受…當然…佢尊稱你一聲阿嫂/大伯娘…你咪同佢君子之交…嗲幾句…散band後繼續各房人安做各房事…佢竟然幻想驚你哋傷害佢小朋友…呢個親友已經不值得你深交…樓主寬心

大宅

baby.kaka 發表於 18-12-11 19:53
係唔係你叔仔環境冇你老公咁好(女人易妒忌)……衰啲講句……你作為大嫂,你已經俾足面佢…佢唔領情就真係h ...

或者佢自視過高…覺得自己高高在上…好巴閉?

男爵府

babyhoi 發表於 18-12-11 19:46
原來係b6,
咁更加唔駛討好佢啦!
理得佢諗乜呀!

男爵府

baby.kaka 發表於 18-12-11 19:53
係唔係你叔仔環境冇你老公咁好(女人易妒忌)……衰啲講句……你作為大嫂,你已經俾足面佢…佢唔領情就真係h ...

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

冬瓜籽 發表於 18-12-11 19:41
我叔仔話佢覺得好好用,所以我先有啲唔開心,自己覺得好用,但又將人地份心意踐踏
...

佢覺得好用,同人分享好野,我覺得唔算踐踏。我都送野比親戚,好快就話用完叫我再買,都諗到佢實係送左d比朋友,我又覺得ok,咪再買多d比佢送比人,佢對朋友好d朋友又對佢好d,都唔錯呀!我都可以諗親戚用我d錢黎做人情...咁只有我自己唔開心啫!
點諗會舒服d自己揀,真係唔鐘意咪唔送囉!

水晶宮

李露眉 發表於 18-12-11 19:29
我都係,但朋友話我“諗多左”

我呢個係大嫂,佢入左門我自然口吻無咁客氣,佢既然話我無講唔該,我不嬲對家人都係咁,我話咁我以後客气d,但預左無辦法當佢一家人,第日屋企有事,唔洗期望佢幫手

我朋友話我諗多左,客氣d仲好

男爵府

冬瓜籽 發表於 18-12-11 18:26
我本身係一個好鐘意識朋友嘅人,妯娌入咗門後,我曾經一心以為可以多個行街食嘢嘅朋友。去旅行我都會買手信 ...

一早不來往,省下好多時間,

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

人夾人緣,妯娌做唔到朋友唔奇架喎,唔好免强

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

冬瓜籽 發表於 18-12-11 18:26
我本身係一個好鐘意識朋友嘅人,妯娌入咗門後,我曾經一心以為可以多個行街食嘢嘅朋友。去旅行我都會買手信 ...

請問您老公係阿哥定佢老公係阿哥呀?

水晶宮

回覆樓主:

大陸人自卑心好强,佢應該妒忌你樣樣好過佢,唔低得你

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

佢覺得d mask好用俾相熟嘅人試下好正常喎!

人夾人緣,你覺得佢唔鐘意你咁咪點頭之交囉!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

冬瓜籽 發表於 18-12-11 19:32
佢除咗對我黑臉,就係每次見面都將我由頭望到腳。
多謝jm開解

你又唔需要特別搵對方既缺點既。
兩個唔識既女人做到一家人,都係緣份。
呢種緣分唔知可以維持幾耐,互相尊重、相敬如賓就好。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

佢咁樣當你透明, 算把啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

都做到咁明顯,你仲理佢?

大宅

冬瓜籽 發表於 18-12-11 20:03
我同老公2人住,佢地住99到,99有時有啲親戚會係99度瞓。但係佢地有車,我地無。之前聽叔仔講佢想等有證先 ...

你都已經好客氣…講勞工唔講黑工 … 佢又羨慕你可以自己住有自己樓…佢要同奶奶住肯定無咁自由喇…相見好同住難…呢啲情況更加唔係你錯…好似我咁…我做細…但我早入門…奶奶真係當我女咁錫…我大伯娘遲入門…我自己住…大伯娘同奶奶住…6299偏心我們偏心到不得了…令到我大伯娘眼冤…所以我就無辜做咗箭靶…即使我再三要求6299唔好偏心…但6299唔聽…我都無辦法~…搞到我都唔係咁方便對老爺奶奶咁好…費事好似爭寵咁……我亦多次嘗試開解大伯娘…都女人始終會心理不平衡…所以好多嘢唔係我哋錯……但都真係無辦法…
PS:絕無任何曬命嘅意思…只係以事論事…

大宅

油麥麥 發表於 18-12-11 20:24
吓!大嫂、大伯娘??!!男家D細妹最初叫我名,現時名都唔叫,Hi 都唔hi 喇! 最好唔見 tim la
...

咁係佢問題…都冇計…“入屋叫人”係基本嘢~
你都寬心…

首頁
12345...8

尾頁

跳至