石門easyplay輕鬆玩 ,有無人同我一樣不小心中伏,佢同黑店

ncmickey
|
我好後悔無睇comment就入左去玩,有無人唔小心中伏&有無人試過投訴佢? 間野名不副實,一d都唔輕鬆玩。佢的收費方式復習,唔做會員又勁貴咁變相迫你做會員,門口又勁窄,服裝態度又勁差(請麻d妹妹仔做) 。
會員的收費方式又只可扣卡內的錢,玩多左的錢不能比現金e樣係令我最不滿的,由於會員卡最少要增值$300,姐係就算你玩多左$1 ;你都要增值$300 先可以離開,e款條款真的勁淺格!
我愛Corina
|
之前想去,但睇到d 人 comments 就唔去了
siupigwai
|
間野收費繁複,入面又不限人數,到假日勁逼,誇張過冒險樂園,安全性又低,不會再去
tsung    發表於 18-12-27 20:02
Poyau
|
謝謝提醒
tsung    發表於 18-12-27 20:02
days.bb
|
多謝提醒
hontari
|
多謝提醒,差啲想帶阿女去
ncmickey
|
回覆 siupigwai 的帖子

佢d收費方式一定係佢d古惑招數,足住好多人唔睇條款的心態 & 將非會員價錢提到好高,令你覺得做會員可以平一倍有多,咁你d家長一定會選擇做會員。入會及增值又最少比$300,收費又分$45, $65,沙池又另外收費,超時1分鐘離開都要收你一個鐘頭的價錢,玩多左的錢又唔可以用其他形式繳付,各種招數令你永遠都無辦法剛好完卡裏面的錢。所以我覺得佢哋真的好"淺格",請各位家長千萬不要光顧e d名不副實的不良商店。

kitwong
|
多謝提醒,老公琴晚先話想帶女女去,以家唔去喇
2015年1月媽
|

我果次第一次去,拍卡走時,職員話,你過左三分鐘,要收兩小時收費,其實我玩8-9,佢收9點,我幫兩個小朋友著返鞋,拎返手袋,拍卡後,有收據9:03走

所以,每次望住時間,玩50分鐘,早10分鐘走準備。
ncmickey
|
回覆 2015年1月媽 的帖子

過3分鐘就要比多一個鐘錢真係好心痛。
2015年1月媽
|
ncmickey 發表於 18-12-13 16:50
回覆 2015年1月媽 的帖子

過3分鐘就要比多一個鐘錢真係好心痛。

我仲要兩個小朋友,90蚊呀。
所以之後再去,一直好小心時間,1秒也不能過
raven
|
咁衰!!!!
yurijm
|
其實我一直覺得呢啲場地冇緩沖時間太唔user friendly
小朋友行得慢、又或者突然仆一仆親
或者一時之間未著好鞋仔
只要唔超過5分鐘,我真心覺得無傷大雅、仲好體諒家長添

但一過時一分鐘就收多一小時錢,真係好趕客
令人好hard feelings
不如直接用過鐘時間按比例收費啦
我有次帶親戚小朋友去玩,又係類似情況
好彩我咁岩冇過鐘
但我見有在場家長同職員理論
話點解唔可以按返比例收費
其實都好make sense丫
最後好似都係照罰錢
ncmickey
|
回覆 yurijm 的帖子

根本d經理及職員都唔理客人的意見。你唔比錢又走唔到,就連投訴都無用。
TATEYAMA
|
咁都仲有人去!
衛英姿
|
用剩90蚊,以後都唔會去
bks2014
|
ncmickey 發表於 18-12-11 18:34
我好後悔無睇comment就入左去玩,有無人唔小心中伏&有無人試過投訴佢? 間野名不副實,一d都唔輕鬆玩。佢的 ...

我覺得認同樓主的jm應該沒有在香港楂車。
因為香港大部分的商埸及住宅訪客停車場都是不收現金的,收八達通及pay wave.

香港大部分的商埸及住宅訪客停車場都是過了一分鐘就收多一個鐘頭的錢。

如果有揸車,呢d規則好易理解。

greentea14
|
仲有,入場and離場都係同一部拍卡機,同一counter, 職員。

入場手續包括join member, 收錢, 找錢, print收據等

職員處理「入場」嘅人慢咗, 都會影響「 離場」嘅人慢咗。 離場慢少少, 都會收多一個鐘頭錢。