自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

現年35歲的洪永城(Tony)去年5月與唐詩詠甩拖,期間曾傳復合,他否認之餘更一直堅稱「想搵個新嘅」,估不到上月仍表示未有對象的他,近日已火速撻着模特兒兼長跑教練梁諾妍。據悉愛跑步的Tony不時參加長跑活動而結識女方,梁諾妍於8月時仍表示有拍拖兩年的北京男友,最終不敵Tony力追,二人一撻即着戀火熱燒,相戀短短日子已極癡纏,雖然Tony近日忙於宣傳劇集《大帥哥》,仍爭取時間與女友蜜會。

「驚嚇親佢」

日前下午約3時,Tony與梁諾妍於男方的西貢寓所度春宵後離開,原本他驅車接載女友往乘港鐵,沿途發現記者後即四出兜圈,未能撇甩追訪的他及後直駛電視城。記者上前拍照時他表現鎮定,還嘴角含春手指指示意要入停車場,反而梁諾妍一臉尷尬,不時頭耷耷避鏡。

駛入電視城後,Tony即下車護送女友從另一出口離開,沿途被問到過夜及拍拖一事,春風滿臉的他未有回答,只指着女友說:「唔好影啦,驚嚇親佢。」女友聞言即含情脈脈望着男友,Tony更多次輕撫女友肩膊安撫,及後送女友往電視城外上車後便往開工。梁諾妍則往中環其開設的健身中心,逗留約兩小時後離開,問到新戀情,她說:「唔好意思,我趕時間。」之後上車離開。

[p=28, null, left]撐冇腳搭兩船

翌日Tony現身電視城拍新劇,被問及與梁諾妍拍拖幾耐?他甜爆說:「哈哈……了解中啦……」提到女方有穩定男友,Tony即一臉認真說:「佢應該冇男友,以我所知……(佢北京有個男友喎!)據我所知應該係冇嘅。(點識佢?)畀啲空間我啦。」問到是否跑步認識?他一臉冧爆,更甜笑到腰果眼說:「佢跑步教練嚟嘛,你哋追咗佢去中環都知啦,佢自己間舖,唔好嚇親佢啦。」說罷急急腳入廠開工。

兩口子度完春宵後,頭髮蓬鬆嘅Tony見到記者就手指指!

捉住女友手臂嘅Tony為女友擋駕,記者問問題,梗係佢答晒啦!

其實佢哋真係幾襯。

第二日Tony心情依然咁靚。

同唐詩詠已成歷史。

不過佢就勁風騷,仲笑吟吟咁款!

同女友講拜拜。

梁諾妍返上中環開設嘅健身中心~~~

Tony仲一口咬定女友冇第二個男朋友。

反觀梁諾妍冇乜食過夜粥,個樣有啲尷尬!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇完都唔明咩叫「冰女」

男爵府

點解叫冰女

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

係呢... 點解叫冰女,我仲以為係玩溜冰嘅,原來係玩長跑

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

個女仔都ok喎

男爵府

回覆樓主:

8 月未甩拖, 但依家已經12月喎

禁止訪問

子爵府

BK Milk勳章

冰極長征慈善跑
不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

伯爵府

男未婚,女未嫁,有甚麼問題呢?

珍珠宮

月見草 發表於 18-12-12 04:34
個女仔唔錯喎

個女仔好正,又幾靚,運動又得,好似係一個幾有趣既人!肯定大把人追!

APIGMA    發表於 18-12-27 16:08
davywm    發表於 18-12-12 11:06

公爵府

回覆樓主:

唔靚,比不上前任。

Mnbvcxdsa    發表於 18-12-12 08:06

男爵府

D記者一定好憎佢,正常男女交往都要寫到佢有問題咁

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

洪個樣都好花心下

熙fi媽媽    發表於 18-12-12 15:16

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

男未婚女未嫁,正常

男爵府

美之選468 發表於 18-12-12 07:07
唔靚,比不上前任。

但純過前任好多!正直!

男爵府

冬瓜籽 發表於 18-12-12 01:27
點解叫冰女

viutv之前有個節目

伯爵府

美之選468 發表於 18-12-12 07:07
唔靚,比不上前任。

唔覺。

大宅

回覆樓主:

其實前任都唔算好靚,現任青春有活力啲,最緊要唔好好似前任成日黑口黑面

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

唔識冰

首頁

尾頁

跳至