終於裝修好了!

clkv
|
追呀…追……
最好有圖呀… 只睇文字都想追落去,如果有圖一定爆post
其實下載app放圖好易的
eggcarol
|
13f 發表於 18-12-12 09:16
經歷三個月的折騰,裝修工程終於完成了成,只剩下打掃和把東西歸位。裝修前在網上睇到好多意見,好 ...

冇圖冇真相,你用手機登入上載相好簡單
virgokaren
|
我都好想裝修一下,但都吾知點入手!
mimuib
|
恭喜
KCKmom
|
經歷三個月的折騰,裝修工程終於完成了成,只剩下打掃和把東西歸位。裝修前在網上睇到好多意見,好 ...

新會員,不如你 post 吓 whatsapp 對話,睇吓真係覆得有幾快!
YanYan0116    發表於 18-12-13 10:55
Tiffany2
|
想睇圖
SaBB
|

等睇圖
wawaliluk
|

淨係手工唔得,已經可以blacklist。
SARIDON
|
無圖片睇????
JD930
|
恭喜
HELRON
|
KWHeidi
|
等睇圖
ChongLamm
|
留毛學嘢
cha1125
|
Poyau
|
JD930 發表於 18-12-13 10:00
恭喜

等圖
JD930    發表於 18-12-13 11:31
JD930
|
Poyau 發表於 18-12-13 11:29
等圖

馬騮狗
|
KCKmom 發表於 18-12-13 06:36
新會員,不如你 post 吓 whatsapp 對話,睇吓真係覆得有幾快!

我噚日都想講,但又怕俾人話
icyblueblue
|
等睇圖
kayanpon
|

13f
|
抱歉抱歉!因為要駁水喉,然後又發覺舊龍頭爛咗要買,再加上發現原來師傅無將廚櫃燈開關較在外面,變咗每次開關廚櫃燈都要捐入廚櫃拔插頭(咁攪法我會痴線),所以忙着補鑊,無上BK,讓大家久候了。

話說我用手機上BK, 想上載相片俾大家睇,但去到「輸入圖片地址」要點攪?

講返買水龍頭,我在水喉師傅依依哦哦的背景音樂下,終於在淘寶訂咗個Hansgrohe, 雖然我無詳細格價,但都唔貴喎,6百頭攪掂!原本打算再在亞馬臣買,雖然平,但驚佢送唔切,所以淘個返來試吓,未知運費。