打斑你地會選擇買package還是一次一次試?

jhjac
|
如題,有朋友話最好唔好一次過買package,一次一次去打斑,佢地會認真D打,
同埋一次次打唔洗比個plan綁住
大家又點睇
ktang0
|
jhjac 發表於 18-12-12 12:20
如題,有朋友話最好唔好一次過買package,一次一次去打斑,佢地會認真D打,
大家 ...

我自己之前去嗰間就係一次一次俾錢嘅,斷斷續續都做咗兩三年,對佢哋有信心,今年佢哋有啲小型package,所以都放心join
所以我覺得逐次比,直到自己有信心,先至開plan 就最安全, 不過就算plan, 我都最多只會買幾次,唔好買咁多。因為好多做做下會無啦啦執笠
MrsIncrediable
|
打一次一定清唔曬, 你每間試一次, 佢地又唔知你之前打咩度數打咩機.
我覺得你至少都買幾次, 先試得真吧?
prittl
|
都係要睇邊間,我鐘意中小店多D,質素無咁參差,會較用心
之前打斑都係試左2次先,2次比我感覺幾好,同埋佢地唔會比面色唔會hard sell先join package,仲要上網先做好資料搜集
ktang0
|
MrsIncrediable 發表於 18-12-12 16:06
打一次一定清唔曬, 你每間試一次, 佢地又唔知你之前打咩度數打咩機.
我覺得你至少都買幾次, 先試得真吧? ...

咁我逐次俾錢都係去返同一間, 一樣可以跟進到進度
jhjac
|
ktang0 發表於 18-12-12 14:52
我自己之前去嗰間就係一次一次俾錢嘅,斷斷續續都做咗兩三年,對佢哋有信心,今年佢哋有啲小型package,所 ...
你又講得岩, 因為有D就package會比較平,所以成日會心郁,
不過就咁聽好似都係一次一次會比較安全D

jhjac
|
MrsIncrediable 發表於 18-12-12 16:06
我覺得你至少都買幾次, 先試得真吧? ...
其實都係,一陣唔同center打既都唔同,咁效果應該都唔大
我諗至少一打都打幾次嫁啦,不過買套票又怕會比左錢hea做~

jhjac
|
prittl 發表於 18-12-12 17:55
之前打斑都係試左2次先,2次比我感覺幾好,同埋佢地唔 ...
我都怕分店會有唔同人唔同質素,所以都好靠問下bk jm,一齊交流
你係本身咩斑?2次有效果看到?
ktang0
|
jhjac 發表於 18-12-13 12:22
你又講得岩, 因為有D就package會比較平,所以成日會心郁,
不過就咁聽好似都係一次一次會比較安全D

我本身打嗰間逐次收費都唔算貴,所以逐次比,安心安心
KennisWai
|
回覆 ktang0 的帖子

可否告知在哪間做? 有興趣.
monachan0503
|
想問係美容師做定醫生做? 我都想打班
sstepphanie
|
prittl 發表於 18-12-12 17:55
之前打斑都係試左2次先,2次比我感覺幾好,同埋佢地唔 ...
jm想問你係打咩?效果好嗎?
2次佢收你幾錢?

sstepphanie
|
先試一兩次,真係覺得safe先買package會好點
prittl
|
sstepphanie 發表於 18-12-14 12:03
jm想問你係打咩?效果好嗎?
2次佢收你幾錢?
我係打enlighten呀,第1次都見到碎班見淡同埋面色係會好左無咁黃~
不過我唔係連鎖店打,怕hard sell,都係係番中型舖仔,貪佢地用心D,頭2次就1880

LovelyTracyChan
|
jhjac 發表於 18-12-12 12:20
大家 ...

個人認為打斑同普通facial 唔同,打斑搵一間信得過嘅center同治療師好重要!我打果間試左一次之後就join左 package,打左幾次都有明顯效果,好滿意,仲要係治療師打
sstepphanie
|
prittl 發表於 18-12-17 12:01
我係打enlighten呀,第1次都見到碎班見淡同埋面色係會好左無咁黃~
不過我唔係連鎖店打,怕hard sell ...

手勢ok ma?真係無sell?咁有無煩你果d 想問下是邊區?謝謝
prittl
|
monachan0503 發表於 18-12-14 11:33
想問係美容師做定醫生做? 我都想打班
一次過答你地啦,我係係jm介紹既ageless beauty做,2樣都有不過我聽jm講佢地治療師都唔錯就搵左治療師打同我去既朋友係等我only,佢地都比佢坐入黎一齊傾計個人覺得幾細心
monachan0503
|
prittl 發表於 18-12-18 16:38
一次過答你地啦,我係係jm介紹既ageless beauty做,2樣都有不過我聽jm講佢地治療師都唔錯就搵左治療師打:happ ...

價錢會唔會有分別架?
prittl
|
monachan0503 發表於 19-1-2 10:36
價錢會唔會有分別架?
正路我諗醫生應該會貴d,不過你可能要問下啦
如果治療師就1880 2次,手勢比我感覺都不錯
imhsewife
|
Package $9888 5次打斑+5次修復
佢係用discovery pico 打