自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

男爵府

回覆樓主:

用到就得,我不嬲有睇圖案,依家流通嗰啲係咩我都唔知

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

fitfish 發表於 18-12-12 12:30
$1000。似災難片海潚滅城

$500 似柴湾墳場。2個人去緊拜山

你唔想要可以比晒我
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

最緊要有錢駛,其實我一向都唔太留意D圖案。

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

中銀20蚊飲茶靚, 蝴蝶就三間都唔錯, 100蚊真係間間都唔靚
宏觀渣打似係設計得較好

子爵府

Lihoma 發表於 18-12-12 14:54
最緊要有錢駛,其實我一向都唔太留意D圖案。
其實係D顏色影響,舊匯豐二十元都係小童玩燈籠,你可能都有覺得好陰森恐怖,中銀就係淺水灣圖案,可能又覺是海嘯

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

樓主形容得好生鬼好好笑

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

AACheungCheung 發表於 18-12-12 13:58
整體中銀最好

我都覺得中銀最好.

子爵府

熱血勳章

唔要俾我。我幫你接收。

伯爵府

parrot1208 發表於 18-12-12 13:46
渣打比較好少少。
我個人老土, 我鍾意用龍, 麒麟 , 石獅子個D 圖案多D。

中銀較好
以為渣打

大宅

fitfish 發表於 18-12-12 12:30
$1000。似災難片海潚滅城

$500 似柴湾墳場。2個人去緊拜山

$500又真係幾似

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

dleelm 發表於 18-12-12 15:27
其實係D顏色影響,舊匯豐二十元都係小童玩燈籠,你可能都有覺得好陰森恐怖,中銀就係淺水灣圖案,可能又覺 ...
你講起又好似係。
都係嗰句,無錢駛先最恐怖。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

百無禁忌,係錢就得,我驚無錢多D~

公爵府

回覆樓主:

好笑

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

呢個年代仲咁迷信? 有心踩既好多地方既銀紙都唔好用。

唔要可以分d 出黎俾大家駛。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

100同20既圖案真係

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

好似冥鈔奚錢feel咁款!!!!個畫面色tone又真係唔多順眼...!!!

伯爵府

natnat_tsang 發表於 18-12-12 12:43
只要係錢....上面係咩圖案都唔重要...

x2

首頁

尾頁

跳至