大家雙12有無買到D咩好抵?

ylho9406
|
cattz288 發表於 18-12-15 14:23
唔知呢個啱唔啱你!
【TP-LINK千兆端口双频1200M吸顶式无线AP wifi覆盖AP1200GC-POE/DC】https://m.tb.cn/h ...
唔該曬你等我再研究下先~
寶娃婆婆
|
雙 11 時淘過 4k 運動相機, 價錢比雙 11 之後平左 100 人仔, 月中去短 trip 時用左佢, 幾正下, 阿仔就淘圍棋象棋連入門書籍套裝, 扭計骰; 廚房用品就有手持式攪拌器, 樣樣都 ok, 而家水準好過以前.
seaheart88
|
missparent 發表於 18-12-16 11:22
蘇0買都抵,成日做299 - 100, 新会員又-100,33包抽紙 (3 x 11) 加 2 pack 紙巾 HK$92.9 (免運送上門)。

...

我都想問你呢間蘇0。。。。可唔可以俾條link我?我又真係搵唔到呢間鋪頭名
HLDMaMa
|
ricky0223 發表於 18-12-13 12:08
我都係第一次,有張¥99-50既天貓超市卷,6x港紙送上門
天貓超市都信得過既。
...

¥99-50了券你用到嗎?我去結算只係用到扣¥10個D基本券,我都吾明點解,搞咗幾次放棄了!
占妹
|
ricky0223 發表於 18-12-15 14:14

非常滿意,22.4kg,二百幾送上門稍微矮左dd

好靚仔啊!但現在變返原價成400幾人仔唔知下次幾時再做優惠呢?
missparent
|
seaheart88 發表於 18-12-20 20:43
我都想問你呢間蘇0。。。。可唔可以俾條link我?我又真係搵唔到呢間鋪頭名
...

你去app 揾"香港蘇寧"
seaheart88
|
missparent 發表於 18-12-27 23:27

即係唔係喺淘寶入邊找?
seaheart88
|
missparent 發表於 18-12-27 23:27

This?