有做開醫美既jm可唔可以話我知無針埋線同ultherapy邊隻好啲?

hkLai1184
|

我想去試做之前攞下啲意見
我本人係好驚痛個啲黎 聽人講無針埋線唔痛要做得密啲而ultheray係好痛就last得耐啲...

cinda72.
|
hkLai1184 發表於 18-12-12 14:04
我本人係好驚痛個啲黎 聽人講無針埋線唔痛要做得密啲而ultheray係好痛就last得耐 ...

Ultheray聽聞痛好多,
無針我做過幾次,d怨怨地好濕碎,我寧願分開次數做,分開比錢分開痛楚,唔想受滿清十大酷刑
ylho9406
|
cinda72. 發表於 18-12-12 14:41
無針我做過幾次,d怨怨地好濕碎,我寧願分開次數做,分開比錢分開痛楚,唔想受滿清 ...

完全同意,我個frd做過一次Ultheray都係話好痛 如果你係好怕痛既 我都suggest你唔好試 寧願做多幾次 反正唔係勁貴既treatment黎
我之前去過一間做無針既幾好架,你想知我就PM你~
或者你可以睇下條link先
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22088321
hkLai1184
|
cinda72. 發表於 18-12-12 14:41
無針我做過幾次,d怨怨地好濕碎,我寧願分開次數做,分開比錢分開痛楚,唔想受滿清 ...

我想問呢無針埋線要做幾多之到先見效?
hkLai1184
|
ylho9406 發表於 18-12-12 15:18
完全同意,我個frd做過一次Ultheray都係話好痛 如果你係好怕痛既 我都suggest你唔好試 寧願做多幾次 反正 ...

JM你做左幾多錢?
AliciaKeys
|
triolift好似幾好,但未試
monachan0503
|
Ultheray <-- 超work, 仲會有溶脂效果, 但痛for sure
hkLai1184
|
AliciaKeys 發表於 18-12-13 12:21
triolift好似幾好,但未試

我未聽過依隻機喎
LovelyTracyChan
|
hkLai1184 發表於 18-12-12 14:04
我本人係好驚痛個啲黎 聽人講無針埋線唔痛要做得密啲而ultheray係好痛就last得耐 ...

你想要咩效果?
豬BBBB
|
ultheray 做前搽麻醉膏, 係某d 位打4.5mm 頭先有d 怨痛, 唔太痛的。
AliciaKeys
|
回覆 hkLai1184 的帖子

新機黎,聽人講過TRIOLIFT話吾錯,但未試,不過Ultheray有效果過無針埋線,我覺得。
Paris
|
豬BBBB 發表於 18-12-18 10:45
ultheray 做前搽麻醉膏, 係某d 位打4.5mm 頭先有d 怨痛, 唔太痛的。
是,無講到咁痛,係好怨。亦不搽麻醉,等筋模模有反應。
hellotop
|
monachan0503 發表於 18-12-14 11:34
Ultheray

但我想知做完塊面係咪會又紅又腫,唔出得街架?
monachan0503
|
hellotop 發表於 18-12-18 14:18
但我想知做完塊面係咪會又紅又腫,唔出得街架?

又無呀, 係有啲''慶'', 腫又唔太覺(可能本身都包面), 可以立刻化妝出街