夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

PTMCYS 發表於 18-12-12 17:32
係架, 如果做到估你唔到, 係最難應付的, 心亂樣子都不要亂, 最多默不作聲.

經濟獨立或掌權財政權亦是很重 ...

無錯,真係好難,特別係情緒失控既時候,所以我想好好分享我點做到,做到就成功

珍珠宮

開心吸收勳章

sharlian 發表於 18-12-12 17:34
無錯,係經歷過先知應該點做,同埋我相信我既方式可以幫到好多同姐妹,完全正面高招 ...

本身有本錢(財政+年齡+外貌)嘅JM就話易啲,如果自問年老色衰仲要拖男帶女嘅JM,自信心就未必會咁足夠啦,所以妳咁快可以企返直,都應該中以上三項之一或以上啦!

百花叢裡過,片葉不沾身。

別墅

好想快啲聽故仔

翡翠宮

回覆樓主:

2個月
我會睇耐D先定案

別墅

好同意樓主。我上年都經歷過錐心之痛,自己反省完,改變下自己既態度,大家行回正軌。有小朋友我倆都堅持要每星期有一日拍拖日,多了溝通,我倆感情真的好了很多。但切忌提往事。

別墅

留定腳毛等睇先

大宅

好想學野
要收拾心情,重返正軌,不是易事⋯⋯有時個人嘅情緖好似坐過山車甘!對於睇嘅野同聽嘅嘢都好敏感,真係來回地獄又折返人間!

大宅

sharlian 發表於 18-12-12 16:48
係啊,特別係有哂證據果陣,真係好想死,成個人失哂控,真係要自己先救到自己,有時愈做愈錯,我就係經歷 ...

等分享

大宅

BK Milk勳章

sharlian 發表於 18-12-12 17:36
無錯,真係好難,特別係情緒失控既時候,所以我想好好分享我點做到,做到就成功
...

留名

大宅

sharlian 發表於 18-12-12 17:36
...

等緊你!

學嘢,學嘢

琥珀宮

別墅

咁我首先講一下我同c6既背景先。
我同c6係閃婚,識左一星期就拍拖,然後無耐我媽媽過身(突發事),爸爸係我中學時已過身,我都無兄弟姐妹,所以可以話得反我自己一個,c6當時話要照顧我一生一世,好快我地就排期結婚,c6就搬黎我屋企同我一齊住,中間我同c6都經歷過好多難關,創業失敗投資等,我地都一直支持對方,經過左年幾時間大家都覺得經歷左好多,於是決定要生bb,經過一次小產,我好快係半年後又重新懷孕(對有bb有點研究,所以我好快又有),但怕會又再一次小產,所以我辭職專心養胎,c6都好支持我,但我懷孕過程中,一直堅持全自然,所以護膚化妝都無再用,大肚衫都係

別墅

回覆樓主:

都係c6幫我買,之後慢慢就進入左師奶生活,開始要慳錢,又無打扮,但c6一直都話唔洗都好靚好好,然後慢慢開始重心放係佢身上,c6特別鐘意打牌篤波,以前都會帶埋我去,但自從我有左,我就唔想再去,因為果啲地方都好大煙味,我唔想影響bb,我係好著重bb發展,上網爬文左好多,所以我都有照做,所以最後都生左個好健康好開朗好好湊既bb(真係得,有興趣再分享,大家可以睇下我bb既page同ig:seeme小西米),所以慢慢就同c6多左磨擦,我無得去自然會想佢少啲去,我缺點係脾氣差同控制慾大,c6就比較貪玩,但都仲可以相處,係比較多吵吵鬧鬧,但好快會無事,大家都好愛愛對方好快和好。待續

複式洋房

有興趣聽

大宅

.

大宅

等分享

大宅

感覺樓主好自信、好鈡意教人,覺得自己好有心得,但男人....最唔鐘意自己女人教佢點做。

大宅

有興趣知

大宅

Pianocake 發表於 18-12-13 23:11
感覺樓主好自信、好鈡意教人,覺得自己好有心得,但男人....最唔鐘意自己女人教佢點做。 ...

好有自信,兩個月就以為自己贏左。
同埋提提樓主你出哂ig名識你嘅都知你老公偷食

大宅

有興趣聽

首頁

尾頁

跳至