夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

sharlian 發表於 18-12-12 15:21
我同c6兩個月內發生左好多野,由最初我覺得佢奇怪,懷疑佢有小三到吵交,到離婚,又發癲趕走佢,再到搵到佢 ...
獅子乸性格,勿長用

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

追!

別墅

sharlian 發表於 18-12-12 15:47
係啊,用左兩個月時間走出黎,呢啲要靠自己,中間我都有做錯好多大家會犯既錯,但我已經改變哂,將c6引反 ...

好想知,我依家有同你之前相似即情況,我唔知應該點

男爵府

Neutraly 發表於 18-12-13 23:57
好有自信,兩個月就以為自己贏左。
同埋提提樓主你出哂ig名識你嘅都知你老公偷食
...

直情覺得佢有D難頂。兩個月咋喎,仲show 曬IG⋯⋯所為何??

用戶要求終止服務

chillimom 發表於 18-12-15 22:32

直情覺得佢有D難頂。兩個月咋喎,仲show 曬IG⋯⋯所為何 ...

仲要有埋個小朋友樣...小朋友最無辜

別墅

過幾日再會講一啲錯到不得了既事,完全係失哂控,所有既錯事都做過哂,係癲到要睇精神科,只差未殺人放火,但最後唔係靠藥物同睇醫生走出黎,不過之後我講既係好極端既野,所有人犯既錯我全部一次過做哂,又做到好盡,千其唔好學,特別係想做傻事果啲,我都有過呢個念頭,覺得所有野都無哂,仲會覺得呢世就咁玩完,亦都好憎佢,毀我幸福拆散成頭家,所以咩都做得出,當一有啲個念頭就好恐怖,所以睇我之後會講既野記住千其唔好學,一樣都唔做得!!過幾日就先更新。

大宅

講嚟講去次次寫一大篇都係嗰幾句,咁大篇幅夠你寫曬成個故事啦,成日賣關子,都唔係真心想幫人,只覺你認叻!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

sharlian 發表於 18-12-16 00:48
過幾日再會講一啲錯到不得了既事,完全係失哂控,所有既錯事都做過哂,係癲到要睇精神科,只差未殺人放火, ...

過左7日啦,講未呢?

次次一大篇幅話之後講之後講,唔怪得你男人都頂你唔順

大宅

你係咪做篇劇架?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

王國教室勳章

Neutraly 發表於 18-12-13 23:57
好有自信,兩個月就以為自己贏左。
同埋提提樓主你出哂ig名識你嘅都知你老公偷食
...

睇佢呢個po....
睇佢social media ...

珍珠宮

王國教室勳章

chillimom 發表於 18-12-15 22:32

直情覺得佢有D難頂。兩個月咋喎,仲show 曬IG⋯⋯所為何 ...

佢非常高調响social media 講自己同家人,有相仲會show off 佢幾等錢用但個老爺又有幾well off 而佢自己話自己做保險㗎
小朋友好可憐

大宅

好媽媽勳章

兩個月就可以令出軌賤男回正路? 咪玩啦!
不論有冇經歷既jm你地正係相信?
你覺得收復左佢,個男人玩得仲俾你叻。
唔想講到好衰甘,但男人出得黎玩,只有零次同無限次,又或者性無能起唔到機就可能玩唔到喇,你未真正了解男人尼種動物,祝你好運啦!

男爵府

Ashleycorina 發表於 18-12-24 03:27
佢非常高調响social media 講自己同家人,有相仲會show off 佢幾等錢用但個老爺又有幾well off 而 ...

司馬昭之心

大宅

我同c6兩個月內發生左好多野,由最初我覺得佢奇怪,懷疑佢有小三到吵交,到離婚,又發癲趕走佢,再到搵到佢 ...

等分享

洋房

兩個月講到經歷左咁多野已經覺得見解有啲幼稚,2個月就可以完結?!仲出post教人:-I
其實你不如專心處理好自己的家事先係網上炫耀。
而且依啲事唔應該炫耀,處理到自己情緒係基本事。
男人係你就係你,要搶先返黎的遲早會走。
單單睇你講野的口吻,睇得出你個人好認叻,但未有咁既本事,連post文講的野都未夠成熟同錯哂。
點會post自己的ig自暴其短?!家醜不出外傳。依啲事自己知好,正常都唔應該咁公開比人知,至少唔係一個聰明的做法。
不過睇過你ig,見到你年青貌美,有咁既行為同思想都正常。如果你係一個30幾40歲的女人咁諗野仲想教人
真係想車巴你

別墅

唔好意思,拖左好耐~繼續。。。

直到生bb後,c6壓力大左,因為我無做野年幾,又請埋姐姐,而我就將所有專注力都放係bb身上,以前每日都會出街拍下拖食個飯,但自從坐月之後就開始無左呢啲拍拖時間,慢慢變得少野講,我就變到成個師奶咁,完全唔打扮,係老公面前餵奶揼奶(佢覺得核突)。
直到擺完百日宴後,開始發覺老公行為古怪,搵佢好耐唔覆,好多野都唔講我知,然後同我講佢想自己一個去旅行,女人直覺好準,好明顯佢就係出軌,當時即刻同佢大嘈一輪,又要求同佢離婚,趕佢走仲掉哂佢啲野。

別墅

離婚係我提出,不過好強烈要離婚既係佢,呢點更加令我覺得佢係有第二個,所以又同佢嘈。佢搬走左之後,我就開始搵證據,亦都好快都比我搵到證據,跟住當然又搵佢同佢嘈,完全失哂控一有小小野又去嘈,佢開始就唔再回應,之後就一哭二鬧三上吊都做齊哂,佢又block哂我既野,跟住我地兩仲有暴力行為仲差啲要報警入院。
經過暴力事件,我就開始改變,覺得發生左好多已經無得反轉頭既野,同埋唔想再咁落去,開始接受分開既事實,唔再搵佢要靠自己,個過程好辛苦,要逼自己知道咩都要忍,唔好再將注意力放係佢身上,開始不停約人出街,重新打扮自己,慢慢開始報讀一啲課程學下野

別墅

將bb交比姐姐或者朋友幫手照顧,有時就帶bb出下街,斷聯後兩星期左右c6就搵反我,我都同佢攤牌唔再捉住佢唔放,叫佢負反做爸爸責任就得,經過一輪冷靜既溝通,佢就搬反黎同我一齊住,但大家都無再有嘈交,而我就唔再成日留係屋企,日日都要打扮完先出街,改變哂以前既大媽look,同逼自己開心啲,慢慢就會有由心而發既開心,同埋自己開始搵工做搵野學,唔想再靠佢,雖然佢反反黎,但唔知佢幾時又走,跟住到我自己一個去旅行,開始變得神秘,佢就開始對我好奇,會問下我去邊做咩

首頁

尾頁

跳至