夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Vanessawong1314 發表於 18-12-12 23:44
我係擔心我唔生,佢搵人生。而且我問過個時個師傅,佢叫我生,雖然好似好迷信,但我真係擔心我唔生,佢出 ...

點解要咁諗野架,男人出去玩,唔係因為要生仔,係因為出面d女又後生,身材又好,最重要係:新鮮感。得閒睇下香討,連登d男人點睇出面叫g同有小三就知。仲有交友app搵sp 既男人好多都有老婆(我以前玩過d app)
如果佢要玩,你生多件佢更加要去玩,因為老婆下面又鬆左d,而且生多件你要臭b 更加忙佢更有藉口出去玩。如果未了解清楚就同佢生,最後痛苦都係自己咋。如果佢真係出面搵人生,呢個男人就係一舊垃圾同廢柴,佢自己個家都唔識保護,唔識愛錫老婆同小朋友,佢最愛唔係出面d女,佢最愛係佢自己呀。
要三思呀

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

人有時自己都信唔過,憑咩信晒師傅,生多一個就可以保證到佢唔再出軌? 男人出軌係講機會,對自己好d 唔好生,生左之後你一定呻笨

別墅

睇左你之前post係4月份,由出軌到和好只係相差半年,你奶奶同c6認為你地咁快就重獲信任嗎?咁快叫你生仔(而且指明係仔),感覺你係佢地心目中最大作用就係生育,好難唔令人想像當初和好就係想你幫佢地生仔。而你想生的理由只係係為左留住個男人,只可以講小朋友的出生真係好可憐。樓主,你真係要諗下有冇信心俾到幸福小朋友,先好決定。

大宅

你生左佢都可以再出去揾人生,你生唔生佢都可以有小三

侯爵府

Vanessawong1314 發表於 18-12-12 23:44
我係擔心我唔生,佢搵人生。而且我問過個時個師傅,佢叫我生,雖然好似好迷信,但我真係擔心我唔生,佢出 ...

做人要有尊嚴同要學懂愛惜自己,除非你當自己係生仔機器

公爵府

牛年勳章

現代的人, 要變可以好快, 什至藉口多多, 妳什麼年紀, 未到高齡, 就看多一, 二年, 什至可以坦白, 暫時未係時候, 如果你老公珍惜妳,愛妳, 他一定會令妳好自然想同佢生

男爵府

回覆樓主

Tum你落答,生完仔即刻要仔唔要乸,如果生女就全部都唔要

首頁

尾頁

跳至