係Q E 照結購20w4,醫生話b b 腦袋有陰影?再約2星期後再照

kathleen22
|
大家有無同樣經驗?有無野做到?要唔要岀去私家再照?
李露眉
|
去劉子健照,權威醫生
FifiYeung_FB
|
kathleen22 發表於 18-12-12 17:11

去搵劉醫生。。雖然貴但值得
kathleen22
|
李露眉 發表於 18-12-12 17:20
去劉子健照,權威醫生

好,等我打去問問
kathleen22
|
FifiYeung_FB 發表於 18-12-12 17:38
去搵劉醫生。。雖然貴但值得

你都有睇過佢?
|
kathleen22 發表於 18-12-12 17:54
你都有睇過佢?

我上2個星期照完結構
kathleen22
|
FifiYeung_FB 發表於 18-12-12 17:55
我上2個星期照完結構

照結購幾錢?
|
kathleen22 發表於 18-12-12 17:55
照結購幾錢?

3800 包usb and DVD
記得要準時
lovelypowerpuff
|
kathleen22 發表於 18-12-12 17:11

我搵林勇行醫生
都好專業
babeworry
|
我個bb都係...醫生叫我28w再照
kathleen22
|
babeworry 發表於 18-12-12 18:55
我個bb都係...醫生叫我28w再照

你有無驗Nifty?報告正常?咁而家個陰影幾多size?
醫生話如有nifty報告正常既就唔洗太擔心!
babeworry
|
kathleen22 發表於 18-12-12 19:06
你有無驗Nifty?報告正常?咁而家個陰影幾多size?
醫生話如有nifty報告正常既就唔洗太擔心!
...

我做T21 ...all pass ...但有水泡在腦中...佢叫我28W再照呀
kathleen22
|
babeworry 發表於 18-12-12 22:17
我做T21 ...all pass ...但有水泡在腦中...佢叫我28W再照呀

咁就唔洗太擔心,你幾多週check 到?有無縮細左?醫生話26週就會無
bchuma
|
希望bb無事!
kathleen22
|
bchuma 發表於 18-12-12 23:09
希望bb無事!

Thank you
babeworry
|
kathleen22 發表於 18-12-12 23:04
咁就唔洗太擔心,你幾多週check 到?有無縮細左?醫生話26週就會無

20週 check 到有水泡...而家就嚟24週...希望自己消失
annamummy
|
babeworry 發表於 18-12-13 11:57
20週 check 到有水泡...而家就嚟24週...希望自己消失

我B 之前有水泡在左右腦,心有反光點。之後再照就沒有了。我T21也是全pass 的。我明你嘅擔心。不過,無論政府和私家都説好多BB早期有呢個情況,不用擔心!
babeworry
|
annamummy 發表於 18-12-13 18:20
我B 之前有水泡在左右腦,心有反光點。之後再照就沒有了。我T21也是全pass 的。我明你嘅擔心。不過,無論 ...

多謝你呀...我老公比好多正能量我..加油