自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

B___B 發表於 18-12-14 16:50
睇過MUJI, 不過有D貴

但Muji好襟用,如果想便宜一定是淘寶,叫賣家包好d
希望每天開心渡過 ;-)

大宅

CarolChan 發表於 18-12-14 12:46
我都剛訂左天貓4個膠箱38L廿幾蚊一個,又免费直送到家,我覺得好抵

點解我放落購物車後揀直送屋企,有成4x蚊運費嘅
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

男爵府

回覆樓主:

想喺天貓買,要搭d包郵貨品,運費先會平

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

sun329shine 發表於 18-12-13 06:35
我通常日本城或ikea買

Ikeax2

Poyau    發表於 18-12-16 12:40

子爵府

CarolChan 發表於 18-12-14 12:46
我都剛訂左天貓4個膠箱38L廿幾蚊一個,又免费直送到家,我覺得好抵

會唔會好薄层膠?

象牙宮

B___B 發表於 18-12-12 18:03
邊度買透明膠箱/膠櫃筒平?
想買黎方便搬屋執屋用Thanks~

用大大的紙箱。最好。先別買。藥房取!
或者同 "执紙亞婆", 叫佢留最大同佢買 10个。
再打比你, 交收。

叫佢幫手執屋也得。

紙上貼A 4字, 寫那間房, 內有什么。

方便搬新屋整理。搬了新地方, 可以一箱做完, 再開另一个。

好累啦。加油。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

搬左再去淘:

柜子储物柜 塑料 透明

收纳箱塑料衣服置物柜透明整理箱办公室储物抽屉式多层收纳柜
带滑轮 加厚材质 透明易见

淘大呎寸!!!

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

szemandy 發表於 18-12-15 01:51
點解我放落購物車後揀直送屋企,有成4x蚊運費嘅

剛收貨,可能雙12訂,有包郵,
不過料好薄,好彩無爛

大宅

回覆 CarolChan 的帖子

我啱入天貓睇,廿幾蚊一個真係好抵呀,送香港都免運費!勁!天貓準備連香港客都包曬!
Where there is life ,there is hope!Hi

複式洋房

Muji(emoji)(emoji)

大宅

laceypan 發表於 18-12-17 17:59
回覆 CarolChan 的帖子

我啱入天貓睇,廿幾蚊一個真係好抵呀,送香港都免運費!勁!天貓準備連香港客都包 ...

點解我揀送香港顯示有運費嘅
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

首頁

尾頁

跳至