問路,屯門轉車站去元朗

ccaa
|
我想知屯門轉車站有邊架巴士去到元朗形點請告知
無話可說
|
應該無,去元朗巴士大部份行大欖隧道,去屯門轉西鐵啦
ccaa
|
無話可說 發表於 18-12-12 18:34
應該無,去元朗巴士大部份行大欖隧道,去屯門轉西鐵啦

好,唔該晒
mercurycc
|
68A 去到元朗廣場轉輕鐵。
pppsze
|
KMB 53號,晌屯公轉車站下層
tisomoso
|
如果68A。或選擇搭到去藍地打後ge站轉輕鐵610 615 614。。一係元朗廣場落。唔怕行ge就行去。或者搭多一個站。上樓梯就西鐵站。搭1站

53雖然直接去到元朗站。但由轉車站到總站近50個站。。。。真係好好好唔趕時間兼想遊車河先好搭
ccaa
|
tisomoso 發表於 18-12-12 20:38
如果68A。或選擇搭到去藍地打後ge站轉輕鐵610 615 614。。一係元朗廣場落。唔怕行ge就行去。或者搭多一個站 ...

已經搵到一條最直接既路啦,青衣搭41M去荃灣總站轉68M係形點I落車,係咪應該咁行好啲呢?
牛牛bb
|
ccaa 發表於 18-12-12 21:21
已經搵到一條最直接既路啦,青衣搭41M去荃灣總站轉68M係形點I落車,係咪應該咁行好啲呢?
...

你喺青衣邊度出發入元朗? 仲有架279x係青衣城開出好快到大欖隧道轉車站
cchippp
|
青衣搭地鐵去南昌轉西鐵?應該都好快。
ching828
|
...

青衣城有架68E直入元朗,可以在形點落車。
Poyau    發表於 18-12-12 23:55
tisomoso
|
...

原來你青衣出發。咁一定係68E直接形點落。半個鐘都到了
lina9316
|
...

你係屯門去青衣再到元朗,好曬時間wor。
屯門有西鐵15分鐘到元朗,好似H出口就係形點I
ccaa
|
ching828 發表於 18-12-12 22:01
青衣城有架68E直入元朗,可以在形點落車。

原來有架68E㗎,唔該晒你地,