玩到咁大,OMG

永遠一百分
|
原來近日加拿大開張了首間奢華大麻酒店叫cannabis air,也是全世界第一間有吸食休閒大麻娛樂室以及有大麻專家長駐的酒店,而每間酒店房本身,都已經有私人大麻吸食室,就跟我們去日本旅遊時會有私人風呂一樣(不過該酒店限定入住者為19歲以上)。看介紹該酒店還有一個圖書館,享受完大麻之後,住客還可以開卷有益,相當過癮。此酒店一開,相信會有更多加拿大酒店跟風,引入大麻生意。
Poyau
|

JD930    發表於 18-12-13 09:46
happylife1210
|

冬瓜籽
|
無言
LamLamMummy
|

lina9316
|

qq媽媽咪
|

傻豬仔
|

monkeydiary
|
永遠一百分 發表於 18-12-12 22:41
原來近日加拿大開張了首間奢華大麻酒店叫cannabis air,也是全世界第一間有吸食休閒大麻娛樂室以及有大麻專 ...

諗起中國清朝時的煙館
I9528
|
如果佢係加國合法,外人都無權干涉,只能搖頭嘆息
BBJOJO
|

Poyau    發表於 18-12-13 11:39
JD930    發表於 18-12-13 09:46
Gmama
|
他們何必要張毒品發掦光大呢?很毒
angiehouse
|
原來近日加拿大開張了首間奢華大麻酒店叫cannabis air,也是全世界第一間有吸食休閒大麻娛樂室以及有大麻專 ...

唉,將來加拿大可能無人吾食大麻
raven
|
milktealai
|

mandy952
|
Gmama 發表於 18-12-13 07:59
他們何必要張毒品發掦光大呢?很毒

佢地唔認為呢d係毒品
scheong
|
佢地加拿大人食大麻有佢地嘅自由!

但千祈唔好將呢d風氣帶到香港!
123blow
|
scheong 發表於 18-12-13 08:40
佢地加拿大人食大麻有佢地嘅自由!

但千祈唔好將呢d風氣帶到香港!

我就最怕係咁, 一句自由大晒! 我地做家長要力抗呢啲毒物!
HoshiSora
|

害人!
Poyau    發表於 18-12-13 11:39
Reminder
|

加拿大政府。。。。儍瓜。