自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問返香港時成田機場有covermark嗎?或在市區百貨公司買平?藥妝店有得賣嗎?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

大宅

cathy-tse 發表於 18-12-13 17:36
一般我都係喺百貨公司度買晒佢因為有5%的discount and refund tax

在如果喺機場有的話我會最後衝刺買多次 ...

原來用開dior, 依家轉天氣dior上唔到, 面部勁乾丅字出油,現在想轉covermark去咗BA度試,我皮膚唔黑又唔白小許黃,BA介紹我黃色tone YN00,我試咗jusme草本essence及flawless但都唔知買邊隻好?flawless怕唔知會唔會厚而jusme essence又怕cover唔到毛孔?聽聞日本平所想去日本買, Thanks

大宅

ucuniversal 發表於 18-12-13 17:18
請問返香港時成田機場有covermark嗎?或在市區百貨公司買平?藥妝店有得賣嗎?
...

Yes, only available in Ana duty free shop in T1 only, but cheaper than in department stores

Poyau    發表於 18-12-13 19:09

大宅

emichi 發表於 18-12-13 18:10
Yes, only available in Ana duty free shop in T1 only, but cheaper than in department stores

Thanks

大宅

回覆樓主

啱啱成日返~T2 唔覺有

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至