今年頒獎禮主持,Do姐+6號+麥美恩,點解唔係農夫嘅?

mickeyeva
|
剛睇電視預告,6號和美恩,睇到你悶
tsung
|
呢個組合比較弱
Poyau    發表於 18-12-13 21:30
lavender_baby
|
點解農夫咁搞笑又有急材都不被無線重用?如果美女廚房由佢哋主持一定加分好多好多
flipper2000
|
lavender_baby 發表於 18-12-13 20:13
點解農夫咁搞笑又有急材都不被無線重用?如果美女廚房由佢哋主持一定加分好多好多
...

同感
crystal媽咪
|
無記錯係咪上次港姐,農夫串過叻哥??!
ChongLamm
|
lavender_baby 發表於 18-12-13 20:13
...

同意
bb2
|
6號
cakii
|
tsung 發表於 18-12-13 19:47
呢個組合比較弱

tsung    發表於 18-12-14 19:44
Poyau
|
crystal媽咪 發表於 18-12-13 21:01
無記錯係咪上次港姐,農夫串過叻哥??!

今次無叻哥都無得出
tsung    發表於 18-12-14 19:46
crystal媽咪
|
Poyau 發表於 18-12-13 21:29
今次無叻哥都無得出

得罪咗大哥
Poyau    發表於 18-12-14 01:22
花生油子
|
冇農夫,,悶爆 do姐拍農夫至有火花架嘛
kk80400
|
花生油子 發表於 18-12-13 21:58
冇農夫,,悶爆 do姐拍農夫至有火花架嘛

可惜上次農夫陸永講錯哂人名,劇集名都錯呢!
tansyneko
|
或者人哋唔得閒呢
Ycam
|
東華果晚D主持係王賢誌揀好好多,TVB淨係用番D又嘈,爭嘢講,成日自high嘅麥美恩。記得舊年東華坐亞姐隔離嘈到亞姐望佢幾次仲長期hyper mode,終於忍唔住問佢可唔可以收聲
花生油子
|
Ycam 發表於 18-12-13 22:06
東華果晚D主持係王賢誌揀好好多,TVB淨係用番D又嘈,爭嘢講,成日自high嘅麥美恩。記得舊年東華坐亞姐隔離 ...

麥小姐越嚟越嘈 我好怕睇佢
sunnygirl
|
我都鍾意睇農夫多過6號
wcpcelia    發表於 18-12-16 17:03
無話可說
|

唔係拆伙咩?6號無問題,麥小姐唔靚仲好嘈好煩,唔想睇佢
rayrayus
|
農夫好似有巡唱? 年尾應該難度期,佢地又唔係tvb 做agency

六號,麥美恩,陳貝兒個班都睇到好悶,成日都係佢地。而家少睇鄧梓峰崔建邦個d,我又反而想睇返佢地
歐買尬
|
森美好似都好耐無出來
wannabe118
|
...

都算有重用既。。之前好多大show

佢地應該係出面都接唔少job吧