網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

昨天第一次上天貓買野估唔到咁快今日就收貨

Cheuk2012    發表於 18-12-13 22:39

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

bonnie1213 發表於 18-12-13 20:13

我都今朝收左貨.... 2包米

你買左好多米....有排食....
Stay Hungry , stay foolish !!

子爵府

我都收左,今次都好快。貓超真係好快,做得好好。

大宅

我還以為天貓超市仍不能送米到香港耶

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呼呼小莉莉 發表於 18-12-13 21:07
我還以為天貓超市仍不能送米到香港耶
唔係時時得, 有活動先可以。例如618 ,1111,1212..............
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

我今天都收到貓超D貨。直送香港真係好有效率。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hinhin_ma 發表於 18-12-13 20:45
我都今朝收左貨.... 2包米

一屋飯桶食唔到幾耐咋

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我今日都收貨,2包2.5kg米﹑紙巾﹑特侖蘇鮮奶

琥珀宮

回覆 bonnie1213 的帖子

Very nice

大宅

andyman 發表於 18-12-13 21:32
唔係時時得, 有活動先可以。例如618 ,1111,1212..............

原來如此

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我今天都收到

男爵府

邊隻最好食阿?
我1212凌晨12點落單,今日13號下午3點收貨,34箱日用品,估唔到天貓超市咁快手
囤左勁多貨,希望可以用到618先再淘

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

好奇怪! 1212時中間果款話送唔到hk! 尋日再睇又送到, 即order埋試下
放下自在

男爵府

淳熙媽咪 發表於 18-12-14 00:16
邊隻最好食阿?
我1212凌晨12點落單,今日13號下午3點收貨,34箱日用品,估唔到天貓超市咁快手
囤左勁多貨,希 ...

D米我未食過㗎。係見呢度D jm分享所以買黎吓。不過東北米係好食D呢樣係真ge我主力買米同紙巾 天貓 tempo多款紙巾平過香港好多我仲有兩包柴火大院有機紅色未到。呢隻又係好多人讚

男爵府

cattz288 發表於 18-12-14 08:25
好奇怪! 1212時中間果款話送唔到hk! 尋日再睇又送到, 即order埋試下 :hap ...

襯佢買米免運費真係好正

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bonnie1213 發表於 18-12-14 08:37
襯佢買米免運費真係好正

係囉~香港超市都要400先送貨!
買米包郵真係正!
放下自在

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好快喎,我有d仲未發貨

子爵府

你d米真空咁好,今日送黎唔似10kg,唔係真空用保鮮紙包住

男爵府

算死草 發表於 18-12-14 18:01

你d米真空咁好,今日送黎唔似10kg,唔係真空用保鮮紙包住

10kg 米好似係冇真空㗎

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至