潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

SA留左B30 Gold GHW俾我。我唔用細袋,所以30係我理想Size,但又覺得Vert Cypress好靚。大家點睇Gold B? (唔考慮K) 上尼問下各潮爆JM意見。

大宅

sint 發表於 18-12-14 01:36
SA留左B30 Gold GHW俾我。我唔用細袋,所以30係我理想Size,但又覺得Vert Cypress好靚。大家點睇Gold B? ( ...

你有冇問下SA,如果想要6O,要等幾耐? 6O我覺得唔係太難等,我有一個6O K,有次出TRIP,某鋪直接話「配貨」可以出一個CONSTANCE 18 6O 金扣,不過配唔到貨,唔係冇碼就係冇色。。。

子爵府

SA留左B30 Gold GHW俾我。我唔用細袋,所以30係我理想Size,但又覺得Vert Cypress好靚。大家點睇Gold B? ( ...

你本身有咩色的袋?就咁睇Gold GHW,都好classic 。vert cypress 係seasonal color? 如果係,就要左vert cypress 先,因為gold GHW 係classic color ,幾時都出到,只要肯配貨就得

子爵府

Chantal_Jardin 發表於 18-12-14 15:23
你有冇問下SA,如果想要6O,要等幾耐? 6O我覺得唔係太難等,我有一個6O K,有次出TRIP,某鋪直接話「配貨 ...

6O mini c 要配幾多?

男爵府

回覆樓主:

我會揀vert cypress

大宅

jasonmama888 發表於 18-12-14 15:27
6O mini c 要配幾多?

獅子開大口,我唔記得確實嘅匯率係幾多,我印象中,未計退稅,要配十一萬幾嘅產品,先有! 咁本來都照殺啦,點知配唔啱,真係買唔落手,之後老公話,算啦,返香港慢慢等啦,咁就此作罷。。。

大宅

Chantal_Jardin 發表於 18-12-14 17:33
獅子開大口,我唔記得確實嘅匯率係幾多,我印象中,未計退稅,要配十一萬幾嘅產品,先有! 咁本來都照殺啦 ...

補充: 係連男裝都買唔到。。。你話係咪有緣無份呀。。。利申:手錶就真係冇興趣,所以冇睇。。,所以配唔到貨,都唔可以全部賴人地嘅。。。我懺悔。。。

子爵府

Chantal_Jardin 發表於 18-12-14 17:36
補充: 係連男裝都買唔到。。。你話係咪有緣無份呀。。。利申:手錶就真係冇興趣,所以冇睇。。,所以配唔 ...

講真11萬spending 我會返香港慢慢配

大宅

jasonmama888 發表於 18-12-14 18:12
講真11萬spending 我會返香港慢慢配

係呀,所以老公叫我返香港慢慢等。。。宜家等緊新jewellery, 女裝; tableware 花樽 之前已經配過,有排都唔使買

別墅

Chantal_Jardin 發表於 18-12-14 15:23
你有冇問下SA,如果想要6O,要等幾耐? 6O我覺得唔係太難等,我有一個6O K,有次出TRIP,某鋪直接話「配貨 ...

未問佢,我估佢都實唔答實時間,其實係㗎,綠色不嬲冇咁多人揀,應該唔難。不過gold都靚,自己又心急,所以1516。

別墅

jasonmama888 發表於 18-12-14 15:26
你本身有咩色的袋?就咁睇Gold GHW,都好classic 。vert cypress 係seasonal color? 如果係,就要左vert c ...

自己都多gold同noir,就係因為覺得classic同型,你講得岩,seasonal行先,但再等又唔知幾耐。

大宅

sint 發表於 18-12-15 00:26
未問佢,我估佢都實唔答實時間,其實係㗎,綠色不嬲冇咁多人揀,應該唔難。不過gold都靚,自己又心急,所 ...

呢隻綠可能會多啲,因為唔似以前BAMBOO咁SHARP,呢隻有少少似INDIGO感覺(當然冇INDIGO作為藍色類咁深色),但係係綠色中,呢隻算係頗為深色,係暗燈或者普通餐廳較暗嘅燈光下,近乎黑色(所以覺得類似INDIGO效果),或者會多人排隊

男爵府

我會要gold. 唔太喜歡vert cypress. 太深色。

大宅

我都覺得vert cypress so pretty..
i have a mini c 越用越靚 hhahaa

別墅

Jamjam817 發表於 18-12-15 10:51

可唔可以影尼睇下呀?
我諗緊照要Gold B, 揀其他cypress袋。

大宅

Jamjam817 發表於 18-12-15 10:51

不過嗰個係銀扣...haha但係真係好容易襯衫

侯爵府

I’ll choose dark green

別墅

Jamjam817 發表於 18-12-15 12:32
不過嗰個係銀扣...haha但係真係好容易襯衫

好靚

大宅

我有個vert cypress 本身佢係藍藍綠綠咁 襯藍色twilly就藍d 襯綠色twilly就綠d
本身都aim gold 但係買左呢個之後都無後悔
同埋樓上jm講得岩 seasonal行先
而家都仲好掛住個glycine

別墅

Whynnn 發表於 18-12-15 23:07
我有個vert cypress 本身佢係藍藍綠綠咁 襯藍色twilly就藍d 襯綠色twilly就綠d
本身都aim gold 但係買左 ...

唉... 交換咪好囉,你想gold我想cypress。

首頁

尾頁

跳至