自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

公爵府

日本成 發表於 18-12-14 11:13
啱啱睇FB有篇新聞講佢,話呢家計劃組織家庭 打算領養小朋友

放心一定吾會批佢,冇固定居所及職業。

子爵府

明明見佢做訪問時都正正常常,講嘢有文有路,但又成日搞啲杰嘢出嚟,真係諗唔明
Hi

大宅

brindlewin 發表於 18-12-14 09:44
做人唔自愛自立唔成長,呢個籍口係咪可以一世用落去?

你點解會覺得佢唔自愛哩?

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 18-12-14 10:09
可能好冷血,吴小姐自食其果。

我覺得個女都結咗婚,幫佢付完租叫佢以後自己搞掂應該對個女成長更有利。

子爵府

Wonderlady 發表於 18-12-14 09:33
我是卓林英文幾好,點解唔教英文?

係囉,睇佢哋兩個係蘋果嘅專訪,講嘢對答有文有路,出去搵嘢做應該唔難,兩個都衰在懶。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢自己都未搞得掂,仲領養? 不過我相信有關當局應該唔會批,起碼而家哩刻~如果報導係真

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

正正經經搵份工咪幾好

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

講到咁型又愛又盛咁, 說到底咪就係大食懶身上得廿皮, 要人尊重就自力更生, 搵份工唔係好難啫下嘩!

男爵府

2018復活節勳章

希望會自強就好了

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

係有本事任性嘅就自己賺錢,打出名堂,唔好靠父母,又無本事,又要任性,真樣衰。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

自己都未養得掂仲要養多個鬼婆, 真係搵嚟攪, 佢亞媽自身都難保, 撐得佢幾耐?

成蟲又話佢夠18歲就會比錢養佢既? 點解仲唔出手???

珍珠宮

做佢呀媽真係慘!固然,呀媽都有責任,但人大到咁上下,有獨立思考,都唔可以只怪父母

子爵府

mickey0721 發表於 18-12-14 09:18
如果佢係我個女,我會星巴佢

但都會同佢找數吧?

如佢一定要帶埋"老婆"番娘家, 你吾會忍心叫佢地自己瞓街吧?

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

detox6066 發表於 18-12-14 09:36
其實佢好慘,細細個要由人地把口講自己老豆係邊個邊個,仲比人bully(言語上),如果我係佢應該會想死
...

佢怕比人指指點點就唔會咁高調,拍片話自己係成龍個女啦

子爵府

廢!
有錢食煙冇錢俾租!
冇錢既話點解買左既三文治都唔拎走?
難怪冇錢啦!

珍珠宮

回覆 mickey0721 的帖子

真係唔明.究竟係佢阿爸阿媽嘅關係令個女要做咁多嘢報復, 堅要落佢地面? 還是卓林本身性格有問題, 吳綺莉都教無可教先放棄佢?
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

搵份工啦

珍珠宮

開心吸收勳章

見今日蘋果娛樂頭條訪問佢地2個, 好似對答好正常, 點知咁快又欠租。

子爵府

YAC0601 發表於 18-12-14 09:56
其實佢好慘,可以做乜?

兩個都可以做 waitress, 成日請人, 時薪 $60-80

可以打散做, 不困身, 啱佢地, 無錢就開工

首頁
23456...13

尾頁

跳至